• دوشنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99120402162
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

پیشنهاد روشی جدید برای نابودی ماسک های کرونایی

پیشنهاد روشی جدید برای نابودی ماسک های کرونایی

ایسنا/خراسان جنوبی نماینده سمن‌های محیط زیست و منابع طبیعی در شورای مشورتی خراسان جنوبی گفت: نباید به بهانه کرونا رفتارهای غیرمحیط زیستی از خود بروز دهیم؛ ماسکی باید استفاده کرد که خطر کمتری برای دیگران و محیط زیست داشته باشد؛ ماسک‌های پارچه‌ای می‌تواند گزینه خوبی باشد.

ریحانه رحیم آبادی در مورد مدیریت پسماندهای کرونایی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: اگر به هر دلیلی از ماسک‌های پارچه‌ای سه لایه و قابل شست و شو استفاده نمی‌کنید، باید توجه داشته باشید که سهل انگاری شما و اطرافیان در مدیریت ماسک‌های یکبارمصرف استفاده شده می‌تواند به نحوی دور از ذهن شما زنجیره انتقال بیماری را طولانی‌تر کند.

وی افزود: می‌توانید یک بطری بزرگ خالی مخصوص ماسک‌ها و دستمال‌های استفاده شده را کنار بزارید، ماسک را پس از ضدعفونی کردن داخل این بطری بندازید؛ با این کار شما تا مدت طولانی ماسک و دستمالی را که ممکن است آلوده به کرونا باشد به جای وارد کردن به سایر پسماندهای شهری و آلوده کردن افراد متعددی که به هر نحوی با پسماندهای شما در ارتباط هستند، در یک مکان نگه می‌دارید و با این کار علاوه بر اینکه ویروس غیر فعال می‌شود، در این مدت از ورود تعداد قابل توجهی زباله خطرناک به محیط زیست جلوگیری خواهد شد.

سرپرست پویش آرتوان (کمپین جمع آوری دربطری پلاستیکی) با بیان اینکه با این کار افراد به خود، طبیعت و بقیه موجودات کمک بزرگی کرده‌اند، تصریح کرد: وقتی بطری پر شد، درب آن را ببندید؛ قسمت بیرونیش را ضدعفونی کنید و به سطل زباله‌های شهرداری بسپارید.

رحیم‌آبادی با بیان اینکه هر فرد به همین راحتی می‌تواند ناجی دیگران باشد، اظهار کرد: دلیلی نمی‌شود به علت رعایت نکاتی که حتی به صورت علمی هم به اثبات نرسیده آینده خود و موجوداتی که به طبیعت ما مربوط است را نابود کنیم.

وی بیان کرد: در هیچ جای دنیا هنوز ثابت نشده که استفاده از ماسک پزشکی مصونیت کامل می‌آورد؛ اگر هر ماسکی به خوبی استفاده نشود موجب آلودگی ما می‌شود.

رحیم‌آبادی ادامه داد: این فکر که ماسک را پس از استفاده داخل پلاستیک گذاشته و بیرون اندازیم باعث خواهد شد به ازای هر دانه ماسک یک پلاستیک هم به محیط زیست اضافه کنیم و این آسیبی گران برای محیط زیست است.

وی با بیان اینکه ما باید سبک خرید خود را تغییر دهیم، افزود: در خرید لازم است از یک کیسه استفاده کنیم و پس از خرید تمام میوه‌ها یا مواد غذایی را بشوییم؛ نیاز نیست به بهانه کرونا مقدار زیادی پلاستیک را در سطل زباله بیندازیم.

نماینده سمن‌های محیط زیست و منابع طبیعی در شورای مشورتی خراسان جنوبی با بیان اینکه پلاستیکی که ما دور می‌اندازیم بسیار می‌تواند آسیب زا باشد، تصریح کرد: حتی طبق تحقیقات جدید می‌تواند خود را به خون انسان برساند.

رحیم‌آبادی یادآور شد: باید تغییر رفتار را از خود آغاز کنیم و اگر هرکس به اندازه خود سهمش را ادا کند می‌توانیم امیدوار باشیم که همه ما می‌توانیم در مسیر سلامت محیط زیست حرکت کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha