• دوشنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99120402464
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک عضو سابق کمیسیون بهداشت مجلس:

نباید بعد از یک سال تجربه، از کرونا گل دقیقه ۹۰ بخوریم

نباید بعد از یک سال تجربه، از کرونا گل دقیقه ۹۰ بخوریم

ایسنا/اصفهان یک عضو سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به موج چهارم کرونا گفت: امروز بعد از یک سال تجربه و بعد از آزمون و خطاهای متعدد و فراز و نشیب‌هایی که وجود داشته است، قطعاً نباید از کرونا گل دقیقه ۹۰ بخوریم.

عباسعلی پوربافرانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص راهکارهای مقابله با موج چهارم کرونا، اظهار کرد: در طول یک سال گذشته تجربیات مختلفی در حوزه چگونگی مبارزه با ویروس کرونا کسب شد که برخی از این موارد در ابتدای راه توجه برخی از دست‌اندرکاران امور را جلب نمی‌کرد و به مرور زمان مردم و مسئولان با کسب تجربه بیشتر برای مقابله با کرونا آماده‌تر شدند.

وی با بیان اینکه برخی از سیاست‌ها در ابتدای راه خوب نبود که در ادامه تصحیح شد، افزود: امروز بعد از یک سال تجربه و بعد از آزمون و خطاهای متعدد و فراز و نشیب‌هایی که وجود داشته است قطعاً نباید از کرونا گل دقیقه ۹۰ بخوریم. این گل نخوردن مشروط بر این است که تمام نکاتی که برای پیشگیری از یک بیماری که به مراتب جهش یافته تر از ویروس قبلی است رعایت شود.

این نماینده سابق مجلس گفت: تجربه‌ای که در یک سال گذشته کسب کردیم می‌تواند کمک کننده باشد. بنابراین باید از هرگونه ساده‌انگاری پرهیز و نه تنها پروتکل‌های بهداشتی رعایت، بلکه باید تشدید شوند. اگر این اتفاق رخ دهد می‌توانیم از شیوع کرونای انگلیسی جلوگیری کنیم. یکی از مواردی که بیماری‌های ویروسی را تشدید می‌کند تجمعات و مراودات افراد با یکدیگر است.

پوربافرانی تصریح کرد: مکان‌های مختلف باید دارای سیستم تهویه مناسب باشند و افراد در یک مکان ثابت نباید جمع شوند. وقتی اجتماعی شکل می‌گیرد ممکن است برخی افراد پروتکل‌ها را رعایت نکنند بنابراین هر یک از افراد جامعه به عنوان یک وظیفه باید ماسک بزنند و علاوه بر این‌ها باید از رفت و آمدهای غیر ضرور پرهیز شود.

وی ادامه داد: بر فرض که یک منطقه سفید هم باشد، دلیل نمی‌شود که پروتکل‌ها رعایت نشود و محدودیت‌ها یک دفعه برداشته شود.

این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه پیشرفت‌های خوبی در تولید واکسن کرونا داشته‌ایم، گفت: تولید واکسن مراحل متعددی دارد و باید آزمایش‌های مخصوص را پشت سر بگذارد. واکسن به تنهایی نمی‌تواند مشکلات را حل کند و تنها در کنار موارد دیگر باید مورد استفاده قرار بگیرد تا زمانی که به طور کامل ویروس ریشه‌کن شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha