• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99122418044
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد

صادرات ۸۷ میلیون دلاری محصولات کشاورزی مازندران

صادرات ۸۷ میلیون دلاری محصولات کشاورزی مازندران
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۰ ماهه امسال ۱۳۵ هزار و ۹۳۱ تن محصول کشاورزی با ارزش ۸۷ میلیون و ۷۸۶ هزار و ۱۶۷ دلار از گمرکات مازندران صادر شد.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۰ ماهه امسال ۱۳۵ هزار و ۹۳۱ تن محصول کشاورزی با ارزش ۸۷ میلیون و ۷۸۶ هزار و ۱۶۷ دلار از گمرکات مازندران صادر شد.

ابراهیم قربان‌نژاد در گفت‌وگوی اختصاصی با مازندپاج، با با بیان اینکه ۱۰ ماهه امسال ۱۳۵ هزار و ۹۳۱ تن محصول کشاورزی با ارزش ۸۷ میلیون و ۷۸۶ هزار و ۱۶۷ دلار از گمرکات مازندران صادر شد، گفت: در چند سال اخیر در زمینه صادرات محصول کشاورزی اقدامات خوبی انجام شده است.

وی به رصد و پایش نهاده‌های کشاورزی به ویژه نهاده‌های دامی اشاره کرد و افزود: نهاده هایی که در اختیار تولیدکنندگان مرغ و گوشت قرار می‌گیرد به این مدیریت اعلام می شود و رصد و پایش در این زمینه انجام می شود و شهرستان‌ها بازدیدهای میدانی انجام می‌دهند و هرگونه تخلف به بازرسی و تعزیرات حکومتی اعلام می‌شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تا پایان دی ماه سه هزار و ۷۰۴ مورد پایش میدانی از افرادی که از ارز دولتی استفاده کردند صورت گرفت که ۱۴۹ مورد احتمال مغایرت وجود دارد و این پرونده ها در بازرسی بررسی می شوند.

این مسؤول ادامه داد: در سامانه بازارگاه یک هزار و ۳۲۰ مورد بررسی انجام شد که ۱۱۹ مورد مغایرت در کسری بار و عدم تحویل نهاده بوده است و برای تشکیل پرونده به سازمان صمت معرفی شدند.

قربان‌نژاد درباره قاچاق کالا و ارزگفت: ۱۰ ماهه امسال یک هزار و ۵۹۹ مورد گشت محصولات میوه و تره بار، یک هزار و ۱۷۲ مورد گشت دامپزشکی، سه هزار و ۳۴۶ مورد گشت سموم و کشف کودهای خارج از شبکه و ۲۲۱ مورد ایست بازرسی شیلات انجام شد که از بازدیدهای انجام شده ۸۷ مورد به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

وی اظهار کرد: ۱۰ ماهه امسال ۸ هزار و ۱۲۶ مورد گشت در بخش کشاورزی استان انجام شد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه پیشگیری از قاچاق دام انجام شد، گفت: پلاک کوبی دام ها یکی از اقداماتی بود که با هماهنگی انجام شده با پلیس راهور برای خروج دام از استان مشکلی وجود نخواهد داشت و دام هایی که پلاک‌کوبی نشده به عنوان قاچاق محسوب می‌شود و از خروج آن جلوگیری خواهد شد.

این مسؤول اظهار کرد: به استناد ماه ۱۸ قانون نظام جامع دامپروری کشور در راستای جرای تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه قاچاق کالا و ارز برای جلوگیری از قاچاق دام و ارایه هرگونه سبوس و نهاده و خدماتی که به صورت یارانه ‌ای است باید کد یکتا و پلاک‌کوبی دام داشته باشد.

قربان‌نژاد اضافه کرد: ۱۰ ماهه امسال ۴۱۶ هزار و ۳۵۰ راس سبک وسنگین در استان پلاک‌کوبی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha