• چهارشنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: alborz-36310
  • خبرنگار : 50024

کاهش ابتلای دام‌های البرز به سل

کاهش ابتلای دام‌های البرز به سل

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: شیرهای باز و فله‌ای باید قبل از مصرف حداقل 15 دقیقه جوشانده شوند.

علیرضا جمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه البرز، اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون دو راس دام به بیماری سل مبتلا شده که این آمار سال گذشته 75 مورد بوده است.

وی ادامه داد: دام‌هایی که به سل مبتلا می‌شوند از گله جدا شده و به کشتارگاه منتقل می‌شوند و لاشه آنها پس از کشتار مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر باکتری بیماری وارد گوشت و خون دام وارد نشده باشد، پس از درج مهر سلامت وارد بازار و در غیر این صورت لاشه معدوم می‌شود.

وی افزود: برای مقابله با شیوع سل در دامداری‌ها، اکیپ‌های دامپزشکی به این مراکز مراجعه و تست‌های لازم را بر روی گاوهای بالای شش ماه انجام می‌دهند و دام‌های آلوده را جدا می‌کنند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: به شهروندان توصیه می‌شود گوشت مصرفی خود را از مراکز معتبر خریداری کنند و دقت لازم را بکارگیرند تا حتما مهر دامپزشکی بر روی گوشت حک شده باشد .

  جمالی با اشاره به ضرورت توجه به کیفیت شیر فله‌ای افزود: شهروندان حتی المقدور از شیرهای باز و فله ای خوراکی استفاده نکنند و در صورت خرید آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانند و سپس آن را مصرف کنند.

این مسئول توضیح داد: بهتر است خانواده‌ها شیر مصرفی خانواده را به صورت پاستوریزه از مراکزی که تحت نظر اداره کل دامپزشکی استان هستند تهیه کنند .

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha