• یکشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-71950

رییس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی اولیه:

چالش بیماران نقص ایمنی اولیه ضعف در تشخیص است

چالش بیماران نقص ایمنی اولیه ضعف در تشخیص است
رییس هیئت مدیره خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی اولیه گفت: یکی از مهمترین مشکلات، محدود بودن بانک سلولی در کشور است که امیدواریم برای آن فکر چاره‌ای شود، همچنین چالش بعدی ضعف در تشخیص است.

به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، رویا شرکت در نشست خبری هفته جهانی نقص ایمنی اولیه، اظهار کرد: دوم تا 9 اردیبهشت هفته جهانی نقص ایمنی اولیه نام گذاری شده است. نقص ایمنی اولیه، بیماری‌هایی هستند که سیستم ایمنی یا دفاعی بدن را دچار اشکال می‌کنند و به صورت ژنتیکی عمل کرده و سیستم دفاعی بدن در مقابل عوامل خارجی و میکروب‌ها تاب مقاومت ندارد.

وی افزود: در کشور ایران به دلیل بالا بودن ازدواج‌های فامیلی از هر هزار و 500 نفر یک نفر این بیماری را دارد. پس باید در خصوص این بیماری آگاه سازی شود. چرا که آگاهی امروز در جامعه ما نسبت به این بیماری به اندازه کافی وجود ندارد. هرچند که طی سال‌های اخیر این آگاهی‌ها بیشتر شده است. اما کافی نیست و باید بیشتر شود.

رییس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی اولیه ادامه داد: 350 نوع بیماری نقص اولیه وجود دارد و تشخیص آنها تشخیص‌های هزینه ‌بری هستند که باید به درستی انجام شوند و این موضوع با آگاهی بخشی در میان جامعه و در میان جامعه پزشکی می ‌تواند موجب بهتر شدن وضعیت این بیماری در جامعه شود.

شرکت تصریح کرد: تشخیص به موقع این بیماری می‌تواند بیماران را نجات دهد. در کشورهای پیشرفته در ابتدای تولد اگر نوزاد متولد شده نقص ایمنی داشته باشد اگر شدید باشد برای انواع درمان به خصوص پیوند مغز استخوان به مراکز درمان معرفی می‌شوند.

وی تاکید کرد: پیشگیری و تشخیص دو عامل مهم برای رهایی از این بیماری هستند، اما نوزاد پس از تولد را می توان با تشخیص درست و داروهای به موقع به آغوش جامعه بازگرداند.

رییس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی اولیه اظهار کرد: در اصفهان متاسفانه پیوند مغز استخوان از غیر انجام نمی‌شود و این یک مشکل است که باید این مهم در اصفهان که یکی از شهرهای اصلی درمانی کشور محسوب می شود رفع شود. هرچند برای رفع آن تاکنون جلساتی برگزار شده است.

شرکت ادامه داد: در حال حاضر با دانشگاه های بزرگ دنیا در انگلیس، فرانسه، آمریکا، آلمان سوئد و بلژیک تفاهم نامه امضا کرده‌ایم و برای درمان این بیماری از آنها کمک می‌گیریم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مشکلات ما محدود بودن بانک سلولی در کشور است که امیدواریم برای آن فکر چاره ای شود. همچنین ضعف بعدی ضعف در تشخیص چه در جامعه و چه در جامعه پزشکی است.

کد خبرنگار: 13023

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha