• پنجشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: kerman-58738

نماینده ولی فقیه در استان کرمان:

پژوهشی ارزش دارد که گرهی از مشکلات جامعه باز کند

پژوهشی ارزش دارد که گرهی از مشکلات جامعه باز کند
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با بیان اینکه پژوهش هایی ارزش دارند که یا واجب باشند یا مستحب و گرهی از جامعه باز کنند، گفت: پژوهشی که گرهی از جامعه باز نمی کند، چه ارزشی دارد؟

به گزارش ایسنا منطقه کویر،
حجت الاسلام"حسن علیدادی سلیمانی" امروز در کارگاه آموزشی نظرسنجی الکترونیکی ویژه مدیران پژوهش مراکز استان های صدا و سیما در کرمان اظهار کرد: نکته مهم و کلیدی در پژوهش این است که پژوهشگر باید دانش لازم را داشته و این در صورتی است که قبل از آن آموزش و تعلیم مناسب را دیده باشد.

وی افزود: پژوهشگر در هر عرصه ای باید مراحل موردنیاز پژوهش را به خوبی پشت سر گذاشته باشد تا پژوهش نتیجه مناسب و دلخواه را بدهد.

علیدادی سلیمانی تصریح کرد: باید در پژوهش با آراء و افکار مختلف بدون حساسیت روبه رو شد و باید ظرفیت شنیدن نظر صاحب نظران را داشته و مهم تر از آن این است که تلاش کنیم نظر فرد به بهترین وجه ممکن بیان شود.

وی بیان کرد: شهید مطهری این کار را به خوبی در کتابهایشان انجام می داد و در زمان برخورد با نظر مخالف، آن نظر را به خوبی تبیین می کرد.

امام جمعه کرمان بیان کرد: اگر می خواهیم بطلان مدعایی را برملا کنیم، باید علاوه بر مخدوش کردن ادله ثابت کنیم که خود مدعا را نیز دچار تناقض و مشکل است تا مدعا به طور کلی بخشکد.

وی افزود: برای اینکه در پژوهش بتوانیم نظر حق را به کرسی بنشانیم، باید هم به نظر دیگران احترام گذاشته و به خوبی نظر آن ها را بیان کرده و هم به خوبی اصل مدعا و ادله را رد کنیم.

علیدادی سلیمانی در ادامه با بیان اینکه پژوهش هایی ارزش دارند که یا واجب باشند یا مستحب و گرهی از جامعه باز کنند، گفت: پژوهشی که گرهی از جامعه باز نمی کند، چه ارزشی دارد؟

وی تصریح کرد: معلوم نیست همه کتب و مقالاتی در حوزه های مختلف نوشته شده، گره ای از جامعه باز و مشکلی را حل می کند زیرا برخی پژوهش ها غیرضرور هستند و برخی هیچ اثر علمی و عملی ندارند.

امام جمعه کرمان اظهار کرد: کسانی که در عرصه پژوهش کار می کنند و مسئولیت دارند باید مطالبی در دستور کار قرار بدهند که بخشی از نیازمندی های جامعه مخاطب را حل کند.

وی افزود: نظرسنجی به نوعی درون افراد را خواندن و پیش بینی کردن است و با نظرسنجی می توانید بفهمید چه رخدادی در آینده رقم می خورد و این واقعه می تواند بسیار مهم باشد لذا نظرسنجی یک علم بسیار کارآمد و مفید است و در خیلی از برنامه ریزی ها تاثیرگذار است و خیلی از مجموعه ها در جامعه می توانند از آن استفاده کنند.

علیدادی سلیمانی تصریح کرد: پژوهش و نظرسنجی ها دو صحنه ارزشمند خدمت هم به جامعه علمی و هم مجموعه برنامه ریز برای توسعه و پیشرفت است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha