• پنجشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۷ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: mazandaran-51202
  • خبرنگار : 50199

وزیر بهداشت و درمان خبر داد

زیرپوشش بودن 23 میلیون نفر در نظام ارجاع سلامت

زیرپوشش بودن 23 میلیون نفر در نظام ارجاع سلامت
وزیر بهداشت و درمان از زیرپوشش بودن 23 میلیون نفر در نظام ارجاع سلامت در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا مازندران، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در آئین رونمایی از سامانه ارجاع و مدیریت سلامت که در مرکز خدمات جامع سلامت روستای اوجاکسر شهرستان بابلسر برگزار شد، با اشاره به اینکه نظام ارجاع آرزوی دیرینه مردم است، اظهار کرد: بیماران در مسیری که بیمه ها تعیین کردند در سطح یک در مراکز بهداشتی توسط پزشک معاینه می شوند و در صورت لزوم به متخصص ارجاع خواهند شد.

وی با بیان اینکه هزینه درمانی در کشور بالا است، تصریح کرد: یکی از دلایل افزایش هزینه‌ها نبود نظام ارجاع است و بیماران مستقیما به پزشک متخصص و فوق تخصص مراجعه و کمک می کند که سوابق بیمار بایگانی و هزینه درمانی کاهش پیدا کند.

وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه در برخی استان ها نظام ارجاع پیشرفت خوبی داشته است، ادامه داد: نظام ارجاع در استان مازندران و گیلان با دو مدل مختلف به خوبی درحال اجرا است که در نهایت موجب انتخاب بهترین طرح می شود.

وی با اشاره به اینکه ۲۳ میلیون نفر تحت پوشش نظام ارجاع هستند، گفت: گام نخست این طرح، تحت پوشش قرار دادن ۸۳ میلیون نفر تشکیل پرونده الکترونیک سلامت است.

قاضی‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر برای ۷۰ میلیون نفر در سطح کشور پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است، تصریح کرد: امیدواریم در چند سال آینده نظام ارجاع در تمام کشور مستقر شود به طوری که اگر بتوانیم سالانه ۱۰ میلیون نفر را به این تعداد اضافه کنیم کمک بزرگی به نظام سلامت کرده ایم.

وزیر بهداشت و درمان در ادامه به خدمات دندانپزشکی اشاره کرد و گفت: خدمات پیشگیری دندانپزشکی برای افراد زیر۱۴ سال رایگان است که بیشتر در مقطع بیمارستان هستند.

وی با بیان اینکه برای ۴۰ میلیون نفر در مقطع ابتدایی سه بار خدمات پیشگیری انجام می شود، گفت: با شرایطی که دولت دارد نمی تواند بیش از این در حوزه دندانپزشکی کمک کند و این خدمات یکی از پرهزینه ترین امر در این حوزه محسوب می شود.

اجرای پروژه الکترونیکی سامانه ارجامع مدیریت در مازندران

رضا حبیبی ساروی مدیرعامل فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دبیر کلان منطقه آمایشی فناوری اطلاعات شمال کشور وزارت بهداشت، همچنین از اجرای پروژه الکترونیکی سامانه ارجاع و مدیریت سلامت شامل نسخه نویسی و نسخه پیچی ارجاع الکترونیکی خبر داد و گفت: از چهار سال پیش فرایند اجرایی این امر آغاز و شهرستان بابلسر به عنوان پایلوت کشوری انتخاب شد که با همکاری چهار حوزه سازمان نظام پزشکی، بیمه سلامت کشور، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مازندران به سرانجام رسید.

وی افزود: فاز نخست این پروژه از یک سال پیش آغاز شده و بخش اجرایی سازی آن در مناطق تحت پوشش روستایی با موفقیت انجام شد و مدل نهایی برای اجرا در سطح کشور به دست آمد و اکنون در حال پیگیری برای اجرای کردن فاز دوم این امر هستیم.

دبیر کلان منطقه آمایشی فناوری اطلاعات شمال کشور وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: اجرایی شدن این طرح در سطح داروخانه شهرهای مازندران نیازمند هماهنگی و همکاری بیمه ها است.

حبیبی افزود: مباحث مربوط نظام ارجاع و نرم افزار بومی پزشک خانواده و متخصص در مازندران به صورت سه موضوع جدا گانه در قالب یک بستر راه اندازی شد.

به گزارش ایسنا مازندران، افتتاح و بازدید از بزرگترین خوابگاه دخترانه دانشجویی علوم پزشکی با ظرفیت هزار نفر و با اعتباری بالغ بر 320 میلیارد ریال از سوی وزیر بهداشت و درمان صورت گرفت.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha