استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: صرفه جویی در زماند کشت، نياز به نيروی کار کمتر، بازده توليد بیشتر محصول، رشد سريع تر گياه، مزه بهتر محصولات و ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی در کشت هيدروپونيک را می توانیم از مهم ترین مزایای کشت هیدروپونیک قلمداد کنیم.
جابر پناهنده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: کشت متوالی یک محصول بدون نیاز به رعایت تناوب زراعی و آیش در کشت هیدروپونیک امکانپذیر است.
وی از ضرورت مناسب بودن وضعیت تهویه محیط کشت در کشت هیدروپونیک گفت و تشریح کرد: درجه حرارت و وضعیت تهویه محیط کشت یا محلول غذایی برای سیستم ریشه گیاه باید مناسب باشد.
پناهنده ادامه داد: در کشت هیدروپونیک میتوان برخی از محصولات را در مکانی کوچک در مدت کوتاهی، پرورش داد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشت هيدروپونيک اين امکان را به باغداران مي دهد که در ازای کار کمتر و زمان کمتر بازده بيشتری داشته باشيم.
وی افزود: آبکشت یا هیدروپونیک روش نوینی برای پرورش گیاهان است که در آن خاک زراعی به کار نمی رود. پناهنده با اشاره به دیگر مزایای کشت هیدروپونیک تاکید کرد: کارشناسان تولید محصولات خارج از فصل را ار مهم ترین امتیازات کشت هیدروپونیک می دانند.
نظرات