• چهارشنبه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: yasouj-41409
  • خبرنگار : 50223

رئیس دانشگاه یاسوج در بازدید از ایسنا:

پذیرش دانشجوی خارجی از بهمن ماه امسال در دانشگاه یاسوج

پذیرش دانشجوی خارجی از بهمن ماه امسال در دانشگاه یاسوج
رئیس دانشگاه یاسوج ظهر سه شنبه، 10 مردادماه در آستانه 16 مرداد ماه و روز خبرنگار از ایسنا بازدید کرد.

به گزارش ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد ،"دکتر احمد عریان"–رئیس دانشگاه یاسوج، به همراه مسئول و کارشناس روابط عمومی ضمن بازدید از محل خبرگزاری دانشجویان ایران در کهگیلویه و بویراحمد به گفت‌وگو با خبرنگاران پرداخت و گفت: دانشگاه یاسوج در حال تبدیل شدن به دانشگاه بین المللی است و از بهمن ماه امسال دانشجوی خارجی پذیرش خواهد کرد همچنین در آینده نزدیک اساتید خارجی از تمام دنیا خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا را خانه خود می دانیم و در زمان ریاست دانشگاه خلیج فارس را برعهده داشتم همکاری خوبی با ایسنا داشتیم، اظهارکرد: ایسنا، خبرگزاری مهم و تاثیرگذاری است که با توجه به دانشجویی بودن، قرابت نزدیکی با دانشگاهها دارد.

ایسنا مغرضانه عمل نمی کند

رئیس دانشگاه یاسوج افزود: ایسنا در اطلاع رسانی مغرضانه و مساله ساز عمل نمی کند بلکه به بدون جانبداری به واقعیت های جامعه می پردازد.

عریان خاطرنشان کرد: کسانی که دغدغه برای پیشرفت و توسعه استان دارند باید بصورت دانش بنیان اقدام کنند با ارتباط صنعت و بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی با دانشگاه می توانیم بهتر به بررسی و رفع مشکلات استان بپردازیم و خبرگزاری ایسنا می تواند در این زمینه دغدغه داشت و داشته باشد.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد در حالی که باید از ثروتمندترین استانها باشد اما به دلایل مختلف محروم مانده است.

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: این استان دارای منابع خدادادی و ظرفیت های فراوانی از جمله بیش از 50درصد جنگل و منابع طبیعی، 10درصد آب کشور، طبیعت بکر و دست نخورده، 23درصد نفت و گاز، گیاهان دارویی منحصر به فرد، اکوتوریسم و گردشگری است که می تواند در دنیا منحصر به فرد باشد متاسفانه بعلت نبود ارتباط مستحکمی بین دانشگاه و صنعت اتفاق خاصی در این زمینه ها نیفتاده است و هر دو طرف نیازی را احساس نکردند.

عریان بیان کرد: خبرگزاری ایسنا خود را مسئول بداند در زمینه برقراری ارتباط بین دانشگاه و صنعت، بخش خصوصی و دستگاههای تلاش کند.

وی تاکید کرد: کمتر از 50روز دیگر میزبان بیش از 2هزار دانشجوی جدید الورود هستم و به دانشجویان این دانشگاه اضافه می شوند. متاسفانه هر سال نسبت به سال قبل وردوی های دانشگاه ضعیف تر و ضعیف تر می شوند که جای نگرانی دارد.

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: باید در این زمینه فکری شود و رسانه ها و خبرگزاری ها می توانند در این خصوص کمک کند و موثر باشند.

عریان افزود: دانشگاه یاسوج خیلی پتانسیل ها، امتیازات و داشته هایی دارد اما برای جذب دانشجویان نخبه، توانمند و رتبه های برتر معرفی نمی شود که نقش رسانه ها در بهتر شدن این مساله موثر خواهد بود و اگر داشته های ما بهتر معرفی شود تعداد دانشجویان بیشتر خواهد شد.

وی اظهارکرد: این استان برای مهمان پذیری از دانشجویان مناسب است، دارای آب و هوای مطبوع، مایحتاج زندگی مناسب و ارزان، مردمی مهمان نواز و غریب نواز است که دانشجویان می توانند برای تحصیل خود دانشگاه یاسوج در این استان را انتخاب کنند.

دانشگاه یاسوج جزو 14 دانشگاه جامع پژوهشی کشور

رئیس دانشگاه یاسوج بیان کرد: دانشگاه یاسوج برخی از بخشهای آن در سطح کشور جزو بهترین دانشگاههاست، دارای دانشکده های علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی و مهندسی می باشد، دانشگاه یاسوج از نظر پژوهشی جزو 14 دانشگاه جامع کشور است و برخی از اساتید این دانشگاه در زمره  یک درصد علمای پر اسنتاد جهان هستند و در زمینه رجوع به مقالات،این دانشگاه جزو دو دانشگاه برتر کشور بودهف دانشجویان فرهیخته ای داشت و دانش آموختگان این دانشگاه جزو نخبگان، مدیران تراز اول و سفیران هستند.

عریان تصریح کرد: دانشگاه یاسوج در حال تبدیل شدن به دانشگاه بین المللی است و از بهمن ماه امسال دانشجوی خارجی پذیرش خواهد کرد همچنین در آینده نزدیک اساتید خارجی از تمام دنیا خواهیم داشت.

وی ادامه داد: این دانشگاه برخی رشته های منحصر به فرد دارد که در کشور کم وجود دارد بطوریکه برای رشته منابع طبیعی و جنگل داری بیش از 50درصد این استان را جنگلها تشکیل می دهد و برای کارهای آزمایشگاهی در دسترس است. همچنین دارای رشته های پرورش زنبور عسل، مردم شناسی، توسعه روستایی، اقتصاد کشاورزی، اقتصاد، مهندسی شیمی، برق، کامپیوتر، IT کنترل، مهندسی شیمی و مهندسی مواد است.

رئیس دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: برای رشته مهندسی شیمی با توجه به اینکه همجواری نفت خوزستان و داشتن شرکت نفت و گاز گچساران در استان که 23 درصد نفت و گاز کشور در این شهر استحصال می شود، دانشکده نفت و گاز گچساران ایجاد و راه اندازی شده است و انگار که آزمایشگاه مورد نیاز را در کنار خود دارند.

عریان تصریح کرد: حدود 706 هکتار زمین جنگلی در اختیار دانشگاه قرار دارد تا احیائ و نگهداری شود که گیاهان دارویی بکاریم و منابع طبیعی استان را تقویت کنیم و کشت های ویژه صورت گیرد و باغ گیاه شناسی احداث شود که می تواند در جذب توریسم هم موثر باشد.

تحصیل 5000 دانشجو در دانشگاه یاسوج

وی ادامه داد: 300دانشجو در  19دوره دکترا، 1700دانشجو در بیش از 60رشته مقطع کارشناسی ارشد و بیش از 4 هزار دانشجو در مقطع کارشناسی این دانشگاه در حال تحصیل هستند، دانشگاه یاسوج، دانشگاه جامعی است و همچنین 10رشته کشاورزی، اغلب رشته های مهندسی، علوم  پایه و علوم انسانی را دارد.

رئیس دانشگاه یاسوج بیان کرد: دانشگاه یاسوج دارای دو دانشکده اقماری دانشکده نفت و گاز گچساران و صنعت و معدن چرام است در حال فعالیت هستند.

عریان گفت: بنابراین دانشگاه یاسوج یکی از دانشگاههای دانشجو پذیر است که می تواند توانمند ترین، علمی ترین و دانا ترین دانش آموزان و داوطلبان کنکور را جذب کند، دانش آموزانی که دانشگاه یاسوج را برای تحصیل خود انتخاب می کنند می توانند پس از طی کردن دوره کارشناسی، دوره ارشد و دکترای خود را در همین دانشگاه ادامه دهند.

وی افزود: وزارت علوم دانشگاه یاسوج را جزو دانشگاههای تراز اول خود می داند و توجه وِیژه ای به این دانشگاه دارد بنابراین دانش آموزان و داوطلبان کنکور می توانند دانشگاه یاسوج را به عنوان دانشگاهی به روز، علمی و بین المللی و در شهری ازران و دارای آب و هوای مطبوع برای تحصیل خود انتخاب کنند.

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: قراردادها و تفاهم نامه های متعدد با دستگاهها و شرکت های بزرگ از جمله نفت جنوب، نفت و گاز گچساران، منابع طبیعی، گردشگری، جهادسازندگی، امور عشایر، بهزیستی و صنعت و معدن و تجارت منعقد کرده ایم و کارهای مشترکی در حال انجام است. با اغلب سازمانها و ادارات تفاهم نامه داریم که پایان نامه ها ی این دانشگاه را حمایت می کنند.

رتبه های برتر کنکور را بورس می کنیم

عریان اضافه کرد: داوطلبان رتبه های برتر کنکور را پشتیبانی و بورس خواهیم کرد و دانشجویان بامعدل بالا(رتبه های اول تا سوم) را بورس خواهیم کرد و توجه بیشتر می شود. ماهانه به دانشجویان کارشناسی 150 هزارتومان، کارشناسی ارشد 250 هزار تومان و دکترا 350 هزار تومان پرداخت خواهیم کرد.

همه سلایق ایسنا را قبول دارند

همچنین محمد سبحانی، رئیس جهاددانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: همه سلایق ایسنا را قبول دارند و این خبرگزاری را منبع و مرجع خوبی است.

وی افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیتهای مختلفی است که باید در راستای توسعه این استان استفاده شوند.

سبحانی اظهارکرد: خودزنی ها و تخریب ها در ادارات و سازمانهای استان وجود دارد که البته این مسایل خیر و برکتی برای استان ندارند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در بخش های فرهنگی، پژوهشی، علمی و آموزشی فعالیت دارد که آماده همکاری و ارتباط یبشتر با دانشگاه یاسوج در جهت خدمتگذاری به مردم و توسعه استان هستیم.

سبحانی اضافه کرد: وجود خبرگزاری ایسنا برای کشور و به تبع آن برای استان برکت است و می تواند در رشد و پیشرفت استان موثر واقع شود.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه یاسوج به همراه سید حاجت موسوی- مدیر و عسکری -کارشناس روابط عمومی با حضور در دفتر این خبرگزاری، ضمن تأکید بر اهمیت کار رسانه‌ها، با فعالیت‌های این خبرگزاری آشنا شدند.

همچنین نشست مشترکی بین روسای جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد و دانشگاه یاسوج برگزار شد.

|

|

|

|

|

|

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha