• یکشنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: yasouj-41543
  • خبرنگار : 50223

رئیس دانشگاه یاسوج:

پذیرش 2000دانشجو در دانشگاه یاسوج

پذیرش 2000دانشجو در دانشگاه یاسوج

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: طی سال تحصیلی 97-98 حدود ۲ هزار دانشجو ‌پذیرش خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد، احمد عریان شنبه، 28 مردادماه در نشست خبری با خبرنگاران در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت افزود: در این خصوص هنوز خیلی کار داریم حجم قراردادها در این ۵ ماه گذشته 2.5 برابر سال گذشته است .

وی در خصوص حذف برخی برنامه‌های دانشگاه یاسوج اظهار کرد: حذف برنامه‌ها در دانشگاه یاسوج خیلی کم است اما اگر جایی برنامه‌ای لغو می‌شود دست ما نیست و شورای تامین نظر به لغو آن دارد .

رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به مشکلات صنفی و خدماتی دانشگاه خاطرنشان کرد: سالانه بیش از یک میلیارد هزینه کرایه اتوبوس برای ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه هزینه می‌شود و ۳۵۰ میلیون تومان سالانه پول حمل زباله دانشگاه را می‌دهیم در حالی که در هیچ جای کشور چنین نیست و خدمات مجانی به دانشگاه ارائه می‌شود .

عریان با اشاره به رضایت خود از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه تصریح کرد: ظرف این ۶ ماه همفکری و همکاری خوبی با سایر دستگاه‌ها داشته‌ایم اتفاقی که افتاده در حد معجزه است و چرخ زنگ زده دانشگاه یاسوج، روغن زده شده اما تا واقعیت و جایگاه اصلی فاصله داریم .

وی در خصوص پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید ادامه داد: طی سال تحصیلی 97-98 حدود ۲ هزار دانشجو ‌پذیرش خواهیم داشت که یک رشته جدید کامپیوتر نیز به رشتهای این دانشگاه اضافه می شود .

رئیس دانشگاه یاسوج در پاسخ به سوالی که چرا از مدیران غیر همسو با دولت در دانشگاه استفاده می‌کنید، عنوان کرد: من مدیر دکتر معین بوده‌ام و در دوره هاشمی گلپایگانی هم مدیریت کرده‌ام ۳۵ سال در دانشگاه بوده‌ام اگر مدیر دست پاک باشد در همه دوره‌ها باید مورد استفاده قرار گیرد در سیستم دانشگاه بیشتر نگاه‌ها به کارآمدی و دست پاکی است و باید قبول کنیم که دستگاهی همچون استانداری با دانشگاه تفاوت دارد و از روز اول که آمدم فلان ایل و چپ و راست و چنین مباحثی را سرلوحه کار برای مدیریت‌ها قرار ندادم .

عریان بیان کرد: از ۱۱ مدیری که تغییر دادم و انتصاب جدید داشتم شاید ۹ نفر اصلاح‌طلب و یکی دو نفر هم از تفکرات دیگر بودند که در دوره دکتر عسکریان هم مدیر بودند و چرا او را نمی‌گویند بنابراین دانشگاهی که ۳۵ سال سابقه دارد باید از افراد با سابقه استفاده کند و مدیری موفق است که از همه ایده‌ها و تفکرات استفاده کند .

وی با اشاره به استخدام‌های فله‌ای در دانشگاه یاسوج تاکید کرد: اگر قرار است نیرویی در دانشگاه یاسوج به کار گرفته شود باید متخصص باشد و با فراخوان عمومی و برگزاری آزمون جذب دانشگاه شود .

رئیس دانشگاه یاسوج با بیان اینکه با افرادی که در گذشته در دانشگاه مسئولیتی داشته‌اند اختلافی نداریم و کار فرهنگی را در دانشگاه مهمترین برنامه ماست، گفت: باید با دستگاه‌های دیگر ارتباط برقرار کنیم و دلمان را به قراردادهایی با رقم 4.5 میلیارد تومان خوش نکنیم بلکه باید سطح قراردادها به 15 میلیارد تومان برسد .

عریان در پاسخ به سؤالی در خصوص اساتیدی که کیف در دست روزهای سه‌شنبه در حال خروج از دانشگاه و شهر یاسوج به سمت شهرهای خود هستند، افزود: در گذشته فولی صورت گرفته که طبق مصوبه ای اعضای هیات علمی می‌توانند روزهای چهارشنبه در دانشگاه نباشند . اما باید بپذیریم دانشگاهی با 35 سال قدمت تاکنون یک متر زمین در اختیار اساتید خود قرار نداده و یک متر هم خانه سازمانی ندارد این وضعیتش باشد.

وی اظهارکرد: دانشگاه انوشیروانی بابل 6 سال از دانشگاه یاسوج جوان‌تر است اما اساتید در آن جا ماندگاری دارند چرا که اساتید در آن جا همه امکانات را دارند و اگر 50 مهمان داشته باشند با مشکل مواجه نخواهند شد اما در دانشگاه یاسوج 2 مهمان داشتیم که بعلت نداشتن فضای کافی خودم مجبور شدم شب را در هتل سر کنم !.

رئیس دانشگاه یاسوج در پاسخ به سؤالی که چرا از نیروهای حامی دولت تدبیر و امید استفاده‌ای در دانشگاه نمی شود، خاطرنشان کرد: واقعا مدیریت در استان شما سخت است چرا که یکی از شما می‌گوید چرا یک نفر از مدیران ارژنگ را به کار گرفتی و یک نفر دیگر می‌گوید چرا عده‌ای به صورت غیر قانونی وارد دانشگاه شده‌اند اما من اعتقاد دارم که در دانشگاه باید مدیریت‌های علمی را به کار گرفت .

عریان با اشاره به اینکه هنوز یک ماه شروع به کار نکرده بودیم که باید پاسخگوی 30 سال پیش می‌بودیم، تصریح کرد: به راه خود ادامه می‌دهم و در همین بهمن‌ماه دانشگاه یاسوج با پذیرش دانشجوی خارجی بین‌المللی می‌شود.

وی ادامه داد: مشکلات موجب شده که استان سر جای خود نباشد که از میان آن‌ها اعتقاد نداشتن به شایسته گزینی است و مثلا اگر نیرویی می‌خواهیم که چوب شناس باشد کارشناس ادبیات فارسی انتخاب می‌کنیم .

رئیس دانشگاه یاسوج با بیان این که باید تبیین کرد که دانشگاه و رسانه برای توسعه استان چه نقشی می‌توانند ایفا کنند، اظهارکرد: چرا استانی که ۱۰ درصد روان آب‌های کشور و پوشش ۵۰ درصدی جنگلی و ظرفیت‌های بالای گردشگری باید پسوند نازیبای محروم و غیر برخوردار را یدک بکشد؟ .

عریان بیان کرد: ابتدا باید درد را شناخت و باید مشخص کرد که عامل بازدارندگی استان چه بوده و آیا استان نفرین شده بوده و یا ما وقت نشناس بوده‌ایم و استانی که می‌توانست ثروتمندترین استان کشور باشد اما چنین نیست این پسوند را دارد .

وی تصریح کرد: درد اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد فرهنگی است و باید برای بهبود دردها اقدام کرد که به همین منظور به مدیرانی دردشناس و کارآمد و خبرنگارانی فهیم داشته باشد همچنان که در دنیا چنین الگوهای خبرنگارانی مثل اوریانا فالاچی داریم .

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: مشکلات موجب شده که استان سر جای خود نباشد که از میان آن‌ها اعتقاد نداشتن به شایسته گزینی است و مثلا اگر نیرویی می‌خواهیم که در حوزه چوب متخصص باشد کارشناس ادبیات فارسی انتخاب می‌کنیم . شایسته گزینی از نیازهای توسعه و رشد استان است و انتخاب مدیران متخصص و بدون در نظر گرفتن نگاه جناحی و سیاسی ضروری است .

عریان با بیان اینکه گاهی افتخار به این کارهای خود می‌کنیم تاکید کرد: اکنون پیامد و سرنوشت این کارها را می‌بینیم که باید مطالعه دقیقی برای این کار شود .

وی با بیان اینکه درد بزرگتر استان تعامل نداشتن بخش اجرا و دانشگاه است، ادامه داد: باور عملی به اینکه دانشگاه محور توسعه است، نداریم و از ظرفیت‌های دانشگاهی استفاده چندانی نمی‌کنیم و هیچ کمکی از دانشگاه نمی‌خواهیم و این ارتباط ضعیف تر از همه جای کشور است که از دلایل مهم عدم توسعه یافتگی است .

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: البته در درون دانشگاه هم اراده‌ای برای این کار وجود نداشت و به دنبال لوکس بودن بوده‌اند و کم کاری زیادی هم از سوی دانشگاه شده که موجب گسست میان سایر برنامه‌های جامعه با دانشگاه شده است .

عریان عیب دانستن کار و تلاش را یکی دیگر از مشکلات استان دانست و افزود: کار را تنها در سیستم ادارات و پشت میز نسینی می‌بینیم که یک میلیون تومانی به ما بدهند و کارمند شویم و به نوعی دنبال کارآفرینی نبوده‌ایم و پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان نداریم .

وی با بیان این که خبرنگاران باید روی این مساله کار فرهنگی کنند، اظهارکرد: خبرنگارانی می‌توانند روی این موضوع کار کنند که اطلاعات کافی داشته باشند و شجاعانه و صادقانه خبرها و گزارش‌ها را انعکاس دهند.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست از خبرنگاران استان به مناسبت روز خبرنگار تجلیل بعمل آمد همچنین از خبرنگار فعال در حوزه دانشگاه یاسوج بخصوص عیسی فتحی، خبرنگار و سردبیر ایسنا کهگیلویه و بویراحمد بصورت ویژه تجلیل شد.

لازم به ذکر است که اتاق رسانه ها در دانشگاه یاسوج افتتاح و راه اندازی شد.

|

|

|

|

|

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha