• یکشنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۷ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: yasouj-42901
  • خبرنگار : 50223

نگرانی شدید استاندار از وجود بخاری نفتی در درصد بالایی از مدارس کهگیلویه و بویراحمد

نگرانی شدید استاندار از وجود بخاری نفتی در درصد بالایی از مدارس کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از نگرانی هایم اینست که درصد بالایی از مدارس استان از سوخت فسیلی و بخاری های نفتی استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد علی محمد احمدی روز یکشنبه، 30 دی ماه در همایش نکوداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش استان در سالن دکتر کنعانی یاسوج افزود: باید آموزش و پرورشی داشته باشیم که تولید یقه سفید نکند چراکه یقه سفیدان مدرک دارند اما فاقد مهارت هستند که این آموزش و پرورش یعنی هزینه کردن بی نتیجه است.

وی اظهارکرد: این استان دارای جمعیت روستایی بالا و مناطق صعب العبور و پراکنده است که بردن امکانات مناسب آموزشی به همه روستاها تا حدودی مشکل است. در حال پیگیری تک به تک موارد و مشکلات هستیم که بتوانیم بستر لازم را فراهم کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مدارس تک دانش آموزی در استان خاطرنشان کرد: این مساله با هیچ عقلانیتی نمی خواند اما بین حق برخورداری از آموزش یک دانش آموز و کارآمد بودن نظام آموزشی گیر افتاده ایم نمی توانیم حق را یک دانش آموز بگیریم و نه می توانیم برای این مدارس تک دانش آموزی می تواینم امکانات استاندارد را فراهم کنیم بنابراین باید بازنگری در شیوه های آموزشی جهت تجمیع این مدارس صورت گیرد.

احمدی تصریح کرد: یکی از نگرانی هایم اینست که درصد بالایی از مدارس استان از سوخت فسیلی و بخاری های نفتی استفاده می کنند.

وی ادامه داد: اتفاقاتی که در سطح کشور رخ می دهد و نونهالان ما به علت فقدان امکانات دچار آتش سوزی شوند برای ما دلخراش است، حادثه هایی همچون زاهدان و کردستان زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست اما چه کنیم که منابع موجود و در اختیار آموزش و پرورش با نیازهای ما همخوانی ندارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه باید این اولویت ها مدنظر ما قرار گیرند، عنوان کرد: اگر بحث اصلاح مدیران، معلمان، شیوه های آموزشی نیاز به زمان بلند مدت و میان مدت دارد اما شوراهای آموزش و پرورش تامین بخاری و استاندارد کردن سیستم گرمایشی مدارس را در اولویت کوتاه مدت خود قرار دهند.

احمدی بیان کرد: در کنار اهمیت زیرساختها از جمله جاده و پل و سایر موارد، آموزش و پرورش یک اولویت اساسی ماست اما اگر آموزش و پرورش ما باور نظم پذیری را به دانش آموز منتقل نکند جاده احداث شده به قتلگاه تبدیل می شود.

وی با اشاره به اینکه ایجاد شوراها و مشورت ریشه در دین مبین اسلام دارد، تاکید کرد: شوراهای آموزش و پرورش برای تصمیم گیری در ارتقاء تعلیم و تربیت جامعه از مهمترین نهادها در ساختار اداری است .

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: توسعه همه جانبه مستلزم توجه و اصالت به آموزش و پرورش است و با اختصاص تمامی توان سخت افزاری ونرم افزاری محقق می شود . توجه به آموزش و پرورش فرزندان بویژه در دوره ابتدایی به عنوان زیربنای تعلیم و تربیت باعث نظم پذیری، تعهدپذیری، جامعه پذیری و راستگویی در جامعه می شود .

احمدی افزود: دنیا از اقتصاد صنعتی به اقتصادی انتقال اطلاعات روی آورده و ضرورت دارد معلمان و دانش آموزان ما از فناوری روز و تحلیل ذهن بهره مند شوند.

وی با اشاره به اینکه جامعه تقاضا محور است و باید مناسب با آن عرضه وجود داشته باشد، اضافه کرد: باید با تغییر محتوا آموزش مدیران، مهارت آموزی و ظرفیت مشارکت مردم این عرضه مناسب ایجاد شود .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha