• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • فارسی
  • العربية
  • English
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۷
  • GMT 20:37

سرویس فرهنگی و هنری

  • دین و اندیشه
  • فرهنگ عمومی
  • ادبیات و کتاب
  • سینما و تئاتر
  • تجسمی و موسیقی
  • گردشگری و میراث
  • رسانه
  • فرهنگ حماسه

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۷
  • GMT 20:37

سرویس فرهنگی و هنری

  • دین و اندیشه
  • فرهنگ عمومی
  • ادبیات و کتاب
  • سینما و تئاتر
  • تجسمی و موسیقی
  • گردشگری و میراث
  • رسانه
  • فرهنگ حماسه

بهشتی: من «محلل قانونی»ام

سیدمحمد بهشتی گفت: من به‌عنوان یک محلل قانونی به پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی وارد شدم و تلاش می‌کنم این سهم را به‌خوبی ایفا کنم.

سمیه ایمانیان
۲۴ تیر ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۹

سیدمحمد بهشتی گفت: من به‌عنوان یک محلل قانونی به پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی وارد شدم و تلاش می‌کنم این سهم را به‌خوبی ایفا کنم.

به گزارش خبرنگار سرویس میراث فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رییس جدید پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به آسیب‌هایی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در طول هشت سال گذشته دیده است و در میان دیگر دستگاه‌های دولتی، رتبه‌ی نخست را در این زمینه دارد، اظهار کرد: در اوایل کار دولت یازدهم، سازمان میراث فرهنگی به یک فرد تصادف‌کرده تشبیه شد که وضعیت بسیار وخیمی دارد، اکنون پژوهشگاه را به‌ بخشی از بدن آن فرد تشبیه می‌کنم که قابل شناسایی نیست. بنابراین شاید حق این باشد که تا مدتی، توقع یک مدیریت و شرایط نرمال از پژوهشگاه را نداشته باشیم تا حالش بهتر شود.

وی با اشاره به زمان ورودش به سازمان میراث فرهنگی در شش شهریور 1376، بیان کرد: از روزی که به این سازمان وارد شدم تا امروز، هیچ‌گاه فکر نکردم که از این سازمان رفته‌ام، هرچند در مواقعی، مورد غضب قرار گرفتم. بنابراین اکنون احساسم این نیست که به سازمان بازگشته‌ام. اگر محذورات قانونی نبود، رییس سازمان نیز ترجیح می‌داد، آقای گلشن - رییس پیشین پژوهشگاه -همچنان در سمت خود باقی بماند.

او ادامه داد: اگر در شرایط کنونی این پست را پذیرفتم، فکر کردم می‌توانم کمکی برای این بخش از سازمان باشم.

وی که صبح امروز (سه‌شنبه، 24 تیرماه) در مراسم تکریم و معارفه‌ی روسای جدید و قدیم پژوهشگاه میراث فرهنگی در موزه‌ی ملی ایران سخن می‌گفت،‌ نقش پژوهشگاه را در سازمان مانند نقش گندم در وزارت جهاد کشاورزی دانست و گفت: این وزارتخانه زمانی که می‌خواهد کارنامه‌ی خود را به دولت ارائه کند، میزان کشت کل گندم در کشور را ارائه می‌کند و عملکرد خود می‌داند. در برخی موارد نیز وظیفه‌ی پژوهشگاه همین است. به همین دلیل، من به کمک آقای گلشن آمدم و معقتدم او همچنان در پست خود پابرجا است. البته نباید تقسیم روزی توسط «میکاییل سازمان» (آقای مکارم حسینی - معاون توسعه مدیریت سازمان -) را نیز از یاد برد.

بهشتی مهم‌ترین مشکل در پژوهشگاه را نبودن امکان فعالیت و پژوهش دانست و تأکید کرد: ما مشکلات اضافه‌کاری و جا نداریم، مشکل ما این است که نمی‌توانیم کار کنیم. از شما سپاسگزارم اگر به ما اجازه کار بدهید.

در این مراسم، جلیل گلشن بافقی - رییس پیشین پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری - نیز با اشاره به حاکم شدن آرامش و سکون در پژوهشگاه، اظهار کرد: روز گذشته، وزارت علوم موافقت خود را با هیئت امنایی شدن پژوهشگاه سازمان اعلام کرد. به همین دلیل، در وضعیت کنونی باید به این نکته توجه کنیم که اکنون پژوهشگاه سازمان در وزارت علوم رتبه‌ی 2 از آخر را دارد. این در حالی است که در سال‌های 1390 و 1391 رتبه‌ی بهتری را داشت. امیدوارم امسال و در آینده بتوانیم رتبه‌ای بالاتر کسب کنیم.

او یکی از نابرابری‌ها در ضوابط وزارت علوم را نبود تناسب در پژوهشگاه میراث فرهنگی میان دیگر اعضای هیئت امنا از سوی دستگاه‌های دولتی دانست.

وی با اشاره به برخی اقدامات که در طول 10ماه کار خود در این بخش از سازمان میراث فرهنگی داشته است، گفت: بزرگ‌ترین مشکل در این مدت، پژوهشکده‌ی حفاظت و مرمت و دستگاه‌های آن بود. زمانی که پژوهشگاه به شیراز منتقل شد، همه‌ی دستگاه‌ها و وسایل آزمایشگاه آسیب دیدند؛ اما در حال حاضر همه‌ی تلاش خود را برای برطرف کردن مشکلات این پژوهشگاه به کار برده‌ایم.

بهشتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به راه‌اندازی «مرکز منطقه‌یی ایکروم (مرکز جهانی حفاظت و مرمت آثار تاریخی)» در پژوهشگاه سازمان، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکل پژوهشگاه در حال حاضر نبود فضای کافی است، پس از آن، با مشکل کمبود اعتبار یا نبودن آن مواجه هستیم که باید به این نکات توجه شود.

انتهای پیام

  • مدیران خودرو
  • مخابرات

لینکستان

    شارژر آیفون بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ تجهیزات پزشکی بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور آهنگ جدید ایرانی خرید سی‌ پی کالاف دستگاه لیزر برش فلز سوالات آیین‌ نامه تور کیش با اقساط و شرایط ویژه شرکت‌های طراحی سایت در تهران خرید قسطی ساندویچ پانل پزشک 24 دانلود آهنگ جدید نرم‌افزار صورتحساب الکترونیکی
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
ISNA
ایسنا؛ اخلاق، امید، آگاهی
استفاده رسانه‌های داخلی دارای مجوز از محتوا، با ذکر منبع ایسنا مجاز است.
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved