• چهارشنبه / ۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۹:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 00061637111
  • خبرنگار : 50228

آغاز تمرینات ۱۴۰۰ مسجدسلیمانی‌ها با حضور بازیکن سابق استقلال

آغاز تمرینات ۱۴۰۰ مسجدسلیمانی‌ها با حضور بازیکن سابق استقلال

ایسنا/خوزستان تمرینات تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در سال ۱۴۰۰ از امروز (چهارم فروردین ماه) در اهواز آغاز شد.

تمرینات تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان پس از چند روز تعطیلی به مناسبت عید نوروز، از امروز (چهارم فروردین ماه ۱۴۰۰) در اهواز آغاز شد. در تمرین امروز فردین رابط، بازیکن نیم فصل اول تیم فوتبال استقلال تهران و ابوالقاسم پور و خِشتان دو بازیکن جدید جذب شده نیز حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، شاگردان یزدی که خود را برای بازی در مسجدسلیمان مقابل نساجی در هفته نوزدهم لیگ برتر آماده می کنند، به مدت پنج روز در اهواز اردونشین خواهند بود. نفتی ها در این اردو احتمالا در دو بازی تدارکاتی نیز به میدان خواهند رفت.

نفت مسجدسلیمان که در حال حاضر با ۲۰ امتیاز در رده دوازدهم جدول رده بندی قرار دارد، امیدوار است که در ادامه لیگ بتواند در جدول صعود داشته باشد و روند خوبی که از فصل گذشته آغاز کرده است را ادامه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha