• سه‌شنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400010300821
  • خبرنگار : 50294

توزیع 400 تن میوه شب عید در کردستان

توزیع 400 تن میوه شب عید در کردستان

ایسنا/کردستان معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه طرح توزیع میوه شب عید از ۲۵ اسفند در استان آغاز شده است، گفت: در راستای اجرای این طرح ۹۵۰ تن میوه شب عید شامل ۶۵۰ تن پرتقال و ۳۰۰ تن سیب در استان تامین شده است.

خلیقی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این میوه‌ها در ۷۸ غرفه مستقر در سطح استان عرضه می‌شوند، اظهار کرد: از ابتدای آغاز این طرح تاکنون ۲۵۰ تن پرتقال و ۱۵۰ تن سیب در این غرفه‌ها توزیع و به مردم عرضه شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اعلام اینکه از ابتدای طرح تاکنون این میوه‌ها با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار توزیع شدند و تغییری در آن ایجاد نشده است، افزود: هر کیلوگرم پرتقال به قیمت ۱۱۵ هزار ریال و سیب زرد هم به قیمت ۱۰۰ هزار ریال و هر کیلوگرم سیب قرمز هم به قیمت ۸۰ هزار ریال توزیع شده است.

خلیقی گفت: فروش فوق العاده در سطح واحدهای صنفی، تامین و توزیع کالاهای اساسی ازجمله برنج، روغن، شکر و قند با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار و طرح ویژه نظارتی نوروز۱۴۰۰ از دیگر طرح‌های به اجرا درآمده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در راستای تنظیم بازار ایام عید امسال است.

وی با اشاره به اینکه طرح توزیع میوه شب عید تا ۱۵ فروردین سال جاری ادامه دارد، افزود: علاوه بر این طرح، سه طرح دیگر تنظیم بازار هم در استان به اجرا درآمده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha