• یکشنبه / ۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400010802864
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان:

تردد مسافران مناطق تهران و کرج به اصفهان ممنوع شد

تردد مسافران مناطق تهران و کرج به اصفهان ممنوع شد

ایسنا/اصفهان سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان گفت: بر اساس تصمیم این ستاد با توجه به قرار گرفتن تهران و کرج در وضعیت نارنجی کرونا، سفر اهالی این شهرها به استان اصفهان ممنوع شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، حجت الله غلامی، اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد استانی مقابله با کرونا با توجه به قرار گرفتن تهران و کرج در وضعیت نارنجی کرونا، سفر اهالی این شهرها به این استان ممنوع شده است، به همین دلیل ترددها از سمت شاهین شهر و کاشان محدود خواهد شد و الزامی است مسافران شهرهای یادشده ۲۴ ساعت آینده این استان را ترک کنند.

وی خاطرنشان کرد: بعد از این زمان خودروهای پلاک تهران و کرج در استان اصفهان ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد و در مرحله دوم در صورت رعایت نکردن این دستورالعمل ستاد کرونا خودروی آن‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی توقیف خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha