• دوشنبه / ۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1400010903238
  • خبرنگار : 50324

پیک جدید کرونا در کشور /هفته‌ای ۶۰۰ تا ۷۰۰ مبتلا در استان بوشهر

پیک جدید کرونا در کشور /هفته‌ای ۶۰۰ تا ۷۰۰ مبتلا در استان بوشهر

ایسنا/بوشهر رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با تشریح وضعیت اپیدمی کرونا از افزایش مبتلایان و پیک جدید خبر داد.

سعید کشمیری در برنامه ساعت سلامت ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک شعبان گفت: امروز در کشور شاهد افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا بوده‌ایم که این میتواند زنگ خطری محسوب شود و همچنین نشان دهنده این است که پیک جدیدی در کشور در حال شکل گیری است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر بیان کرد: در استان بوشهر تا کنون ۲۲۶۲۸ نفر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و کل بستری‌ها در بیمارستان‌های مختلف استان ۱۱۵ نفر است که ۱۷ نفر از آنها در بخش مراقبت‌های ویژه هستند که حال عمومی خوبی ندارند.

وی افزود: در چند روز اخیر با افزایش موارد بستری مواجه بوده‌ایم که این افزایش به علت کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روزهای پایانی سال است.

وی در مورد تغییر رنگ شهرستان کنگان اظهار کرد: با تغییر رنگ شهرستان کنگان از نارنجی به زرد، از وضعیت خطر خارج شده که این رنگ بندی بر حسب جمعیت و موارد بستری روزانه تعیین می شود و اکنون در استان سه شهرستان بوشهر، دیلم و گناوه به رنگ نارنجی و خطر هستند.

کشمیری در مورد وضعیت مسافرپذیری شهرهای نارنجی استان بیان کرد: شهرستان‌های دیلم، گناوه و بوشهر سه شهرستان نارنجی استان هستند که ورود و خروج به این شهرستان‌ها تا ۱۵ فروردین ماه ممنوع است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مورد افزایش مبتلایان در استان گفت: اکنون هفته ای ۷۰۰-۶۰۰ نفر مبتلا در استان داریم که نسبت به ۴ ماه پیش افزایش چشمگیری داشته است. 

سعید کشمیری در رابطه با طرح محدودیت ترافیکی شبانه اظهار کرد: هدف از محدودیت‌ها پیشگیری از شب نشینی و جابه جایی جمعیتی و اینکه کاهش رفت و آمدها است که با توجه به تداخل‌هایی که در رابطه با پایان کار و طولانی شدن روز به وجود آمد ستاد ملی مقابله با کرونا در کشور ساعت محدودیت ترافیکی شبانه را از ساعت ۹ به ۱۰ شب تغییر دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۰ ۰۷:۵۸

اکثر تست ها و بیماریابی ها توسط مدافعان سلامت در قالب تیم پزشک خانواده روستایی حتی با مراجعه درب منزل شناسایی شده و به صورت سرپایی توسط همین تیم درمان ، مراقبت و پیگیری میشوند ، و یکسال است این افراد مطالبات معوق طلب دارند و کسی به ان توجهی نمی کند و حتی به خاطر تحمل شان از انها تشکر هم نمی گردد.