• پنجشنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۱:۲۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1400011909347
  • خبرنگار : 71021

رییس جامعه تورگردانان ایران:

ویروس را کنترل کنید نه مردم را

ویروس را کنترل کنید نه مردم را

رییس جامعه تورگردانان ایران با انتقاد از برخوردی که با صنعت گردشگری، به دنبال اعلام وضعیت پرخطر در برخی شهرها با پایان تعطیلات نوروز شده است، گفت: بهتر نیست به جای کنترل مردم، ویروس را کنترل و درمان آن را وارد کنید؟

به گزارش ایسنا، در هفته‌های گذشته، سعید نمکی، وزیر بهداشت سفرهای پرشمار و دیدارهای خانوادگی را عامل گسترده‌تر شدن ویروس کرونا در کشور دانست و از مخالفتش با برقراری سفرهای نوروزی و بی‌توجهی نسبت به هشدارها و کنترل سفر سخن گفت و متنی را هم در اینستاگرامش با این محتوا منتشر کرد: «نوشتیم... گفتیم... التماس کردیم... قسم دادیم که دو تا سه هفته صبوری کنید. مهلت بدهید تا مثل سال قبل از فرصت تعطیلات سال نو استفاده کنیم .... گفتیم: اقتصاد گردشگری اهمیت دارد ولی سرمایه اجتماعی نظام سلامت و هزینه‌های شیوع مجدد بیماری و اثراتش بر اقتصاد خرد و کلان کشور نیز بی‌اهمیت نیست.»

ایرج حریرچی، معاون وزارت بهداشت هم با پایان یافتن تعطیلات نوروز از آغاز پیک چهارم ویروس کرونا در کشور خبر داد و با خطاب قرار دادن صنعت گردشگری گفت: مگر صنعت گردشگری در دیگر کشورهای دنیا چه کار می‌کنند، برخی صنایع مثل گردشگری باید دندان روی جگر بگذارند.

این اظهارات در حالی که صنعت گردشگری از سفرهای پرشمار نوروزی آن‌طور که تصور می‌شود، بهره‌ای نبرده است واکنش‌برانگیز شد. ابراهیم پورفرج ـ رییس هیات‌مدیره جامعه تورگردانان ایران ـ در تماس با ایسنا، به هجمه‌ای که به مردم وارد شده و آن‌ها را مقصر گسترده شدن این ویروس در کشور دانسته‌اند، اشاره کرد و گفت: سوال ما از وزیر بهداشت این است، چرا به جای کنترل بیماری و انتقال راه درمان به کشور، مدام به فکر کنترل آدم‌ها هستید؟ از حرفه خود دور نشده‌اید؟ وزارت بهداشت باید ویروس را کنترل کند، راه درمان آن را بیابد، نه این‌که به مردم التماس کند سفر نروند.

او افزود: این ویروس به همه کشورها نفوذ کرده و فقط مردم کشور ما را دچار نکرده است. راه درمان آن هم پیدا شده است. به جای کنترل کردن و مقصر دانستن مردم، زیرساخت درمانی آن را ایجاد کنید.

رییس جامعه تورگردانان ایران اضافه کرد: وزیر بهداشت صراحتا اعلام کرده افسار مهار کرونا از دست ما در رفته است. یک سال فقط درباره این صحبت می‌کردند که کجا را ببندند و مردم کجا نروند، درحالی‌که باید دنبال درمان باشند. واکسن درمان این ویروس است، آن را بیاورید و ویروس را کنترل کنید، نه این‌که فقط به فکر کنترل مردم باشید. 

پورفرج درباره بسته بودن مرزهای ایران از اسفندماه سال ۹۸ به روی گردشگران خارجی نیز گفت: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری تلاش‌هایی برای بازگشایی انجام می‌دهد، ولی تا الان نتیجه‌ای نداشته است، پس آن تلاش‌ها را نمی‌توان مفید دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۹ ۱۰:۰۶

مسئله این بود راه کالاهای قاچاق و مواد مخدر و مشروبات الکی و مسافرت قاچاقچی خریدار و فروشنده نیاید بسته می شد گردشگری پوشش خوبی است هم برای ترکیه روزها هم برای سوداگران داخلی قدرت آنها از زبان گردشگری جان مردم را گرفت به جای بستن دکان‌های شهر ها و نان مردم محلی راههای خ وخروج به شهرها را باید می بستید حالا مقرصان را محاکمه می کنید

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۹ ۱۴:۵۰

اینها فقط برای منافع خود نظر میدهند، وگرنه ویروسی را که دنیا را عاجز کرده چگونه میتوان کنترل کرد ؟!!!!!

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۹ ۱۰:۲۰

غیرمنصفانه صحبت کرده و از مشکلاتی که برای تهیه و تولید واکسن هست بی اطلاع هستند وگرنه اینطوری داوری نمی کردند.

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۹ ۱۱:۳۳

خیلی سعی کردم بی‌طرف باشم و اصل استدلال پشت این نوع نظر و اعتقاد ضد مسئولیت‌پذیری فردی، و این نوع گفتار فرافکنانه را بفهمم؛ ولی نهایتا به نظرم، این گفته‌ها پایه و مبنای منطقی و علمی دقیقی نداشتند و بیشتر احساسی و هیجانی بودند. صنعت گردشگری و صنعت حمل و نقل مسافر، در همه جای دنیا آسیب دیده؛ تقصیر کسی هم نیست. هم ویروس باید کنترل شود و هم رفتارهای مردم، باید منطبق با به‌روزترین پروتکل‌ها شود. از قضا دولت مسئولیت و و وظیفه قانونی دارد با اعمال نظارت کارآمدتر و وضع مقررات قرنطینه‌ی سخت‌گیرانه‌تر، این شیب وحشتناک همه‌گیری را تا جای ممکن، مهار کند. و الا سوش انگلیسی؛ خودبخود همه جا را تا مرز قفل شدن کامل، پیش خواهد برد.

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۹ ۲۰:۱۲

کاملا نقد ایشان منفعت طلبانه است

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۰ ۰۰:۱۵

اکنون مشخص شده است که سفرهای نوروزی با عث تشدید شیوع ویروس کرونا در کشور و متاسفانه افزایش شدید فوتی ها شده است ، اولا" کنترل ویروس که معنا ندارد دوم این ویروس تازه متولد شده و از بین بردنی نیست این ما ها هستیم که باید خود را در مقابل آن مجهز و مقاوم کنیم حال با زدن واکسن و اصلاح رفتارهای خطر آفرین از جمله ممنوعیت سفر، بنظر میرسد مجلس محترم باید از مرغ و تخم مرغ دست بردارد و به بررسی این موضوع بپردازد تا مقصران موضوعی که باعث بحران سلامت در کشور شده است را مشخص کند

avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۲ ۰۰:۲۶

دوستان لطفا اول تعریف گردشگری را دقت کنید. منظور ایشان که تجربه بالایی در صنعت گردشگری هم دارند این است که اگر سفرهای هوشمند و سازمان یافته توسط دفاتر خدمات مسافرتی رسمی و معتبر شکل می گرفت بهتر از سفرهای انفرادی و خانوادگی بود. در سفر های گردشگری هوشمند اصلا خود افراد به خرید و مراکز شلوغ وارد نمی شوند بلکه راهنمایان حرفه ای تور آنرا انجام می دهد. گویا حتی قرار بوده پرستار یا فرد آشنا به امور پزشکی و لوازمی چون تب سنج و غیره همراه تورها باشد. امروز تمام دفاتر نیروهای تخصصی خود را از دست داده اند و بنده با 20 سال تجربه الان راننده اسنب شده ام. لطفا اول عالم شوید بعد نظر بدهید.