• دوشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400012312775
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی کشور:

۸۰۰۰ هکتار شهرک کشاورزی به سرمایه گذاران واگذار شد

۸۰۰۰ هکتار شهرک کشاورزی به سرمایه گذاران واگذار شد

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی کشور از واگذاری ۸۰۰۰ هکتار عرضه به متقاضیان سرمایه گذاری در بخش شهرک های کشاورزی کشور خبر داد.

 سیدجمال سجادی پور امروز ۲۳ فروردین در آیین تودیع و معارفه مدیر شرکت شهرک های کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۸ شهرک کشاورزی با مساحتی بالغ بر ۴۶ هزار هکتار عرصه در کشور مصوب شده است، افزود: از این میزان هشت هزار هکتار به متقاضیان سرمایه گذاری واگذار شده و بخش دیگری نیز در حال فراخوان برای جذب سرمایه گذار است.
وی با بیان اینکه شهرک های کشاورزی نقش خوبی در ایجاد زنجیره تولید بخش کشاورزی دارند، افزود: بهبود فضای کسب و کار، ایجاد فضای اطمینان بخش به سرمایه گذاران در کنار سهولت در اعطای مجوز به متقاضیان سرمایه گذاری در این بخش می تواند زمینه ساز توسعه این بخش در کشور باشد.
سجادی پور از آذربایجان غربی به عنوان یکی از ظرفیت های مهم کشور در بخش شهرک های کشاورزی نام برد و عنوان کرد: در حال حاضر ۵ شهرک کشاورزی در آذربایجان غربی فعال است که نقش مهمی در زنجیره تولید محصولات کشاورزی بر عهده دارند.
مدیر شرکت شهرک های کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این مراسم با بیان اینکه در حال حاضر ۸ شهرک کشاورزی در استان فعال است، گفت: این میزان شامل ۴۶۹ هکتار عرضه است که بیشتر از ۶۰ درصد از آن به متقاضیان سرمایه  گذاری واگذار شده است.
سعید جفایی با بیان اینکه میزان تولید مصوب شهرک های کشاورزی استان ۱۱۰ هزارتن در سال است، گفت: هم اکنون ۲۰ درصد از این میزان محقق شده و گام های اساسی خوبی برای افزایش تولیدات شهرک های کشاورزی در استان برداشته شده است.
وی با اشاره به مزایای کشت گلخانه ای و ایجاد شهرک های کشاورزی، افزود: ایجاد اشتغال به ویژه برای سرمایه گذاران علاقمند و فارغ التحصیلان بخش کشاورزی تا ۶ برابر فضای باز و خارج از محیط گلخانه (به ازای هر هکتار تا ۱۲ نفربه صورت مستقیم )، افزیش راندمان محصول به میزان ۱۵ الی ۲۰ برابرتولید به نسبت فضای آزاد، استفاده بهینه ازمنابع آب وخاک و نهاده ها، امنیت محصول تولیدی و امکان تولید محصول خارج از فصل ، آزاد سازی اراضی تحت کشت سبزی و صیفی برای محصولات زراعی و استراتژیک از جمله مزایای کشتهای گلخانه ای به شمار می رود.
جفایی ادامه داد: کاهش مصرف آب به طور متوسط ۱۵ الی ۲۰ برابر به نسبت اراضی تحت کشت محصولات گلخانه ای، استفاده بهینه از زمینهای نامرغوب و سهولت استفاده از تکنیک های کشت جهت تولید چند برابری در عرصه های حتی نامرغوب به لحاظ کشاورزی از مزایای اجرای این طرح ها هستند.
در این مراسم رسول جلیلی رئیس سابق جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به عنوان سرپرست جدید شرکت شهرک های کشاورزی آذربایجان غربی معرفی و از خدمات سعید جفایی قدردانی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha