• دوشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400020603945

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

واکسن کرونا ثبت‌نامی نیست/ سالمندان فارس واکسینه می‌شوند

واکسن کرونا ثبت‌نامی نیست/ سالمندان فارس واکسینه می‌شوند

ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به شهروندان تاکید کرد که به هیچ عنوان به بهانه ثبت نام واکسن و ایجاد پرونده وارد سایتی تحت هر عنوانی نشوند.

دکتر عبدالرسول همتی در گفت‌وگو با ایسنا، از واکسیناسیون کرونا ویژه سالمندان استان فارس از اواخر هفته جاری خبر داد و عنوان کرد: از گروه‌های سنی ۸۰ سال به بالا دعوت خواهد شد تا برای دریافت واکسن مراجعه کنند.

او همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در سامانه سیب فرصتی فراهم شده تا کسانی که به هر دلیلی تاکنون در طرح پزشک خانواده شرکت نکرده‌اند، بتوانند اطلاعات خود را در هفته سلامت امسال ثبت کنند؟ گفت: شهروندان می‌توانند به پزشک خانواده محل سکونت خود، دانشگاه علوم پزشکی و یا مرکز بهداشت شهرستان والفجر انقلاب برای ثبت‌نام مراجعه کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سامانه سیب را شناسنامه افراد عنوان کرد و افزود: در این سامانه تمام بیماری‌ها و مراقبت‌های اشخاص ثبت می‌شود.

این مقام دانشگاهی ادامه داد: شعار هفته سلامت امسال "سال جهانی مدافعان سلامت" نام گذاری و شعار روز جهانی بهداشت و هفته سلامت امسال نیز "ساخت جهانی عادلانه‌تر و سالم‌تر " انتخاب شده است.

همتی با بیان اینکه عادلانه بودن ارائه خدمات سلامت در جهان موضوعی است که همه جا اتفاق نیفتاده است، بیان کرد: در استان فارس این ادعا را داریم که با حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پیاده روی شهروندان می‌توانند به اولین مراکز ارائه خدمت، پزشک خانواده یا بیمارستان و ... دسترسی پیدا کنند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۲-۰۶ ۱۴:۱۷

واقعا مسخره ست که در پیک کرونا قرار باشه برای ثبت نام شدن در سامانه سیب و پزشک خانواده مراجعه کنیم به مراکز درمانی که ریسک ابتلای خودمان را بالا ببریم ... نمیشه راهی برای ثبت نام غیر حضوری هم طراحی بشه؟ کار سختیه ؟؟