• شنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۵:۱۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400021106957
  • خبرنگار : 50223

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد

افزایش بیش از ۵۰ درصدی تولید گوشت مرغ کهگیلویه و بویراحمد طی هشت سال اخیر

افزایش بیش از ۵۰ درصدی تولید گوشت مرغ کهگیلویه و بویراحمد طی هشت سال اخیر

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید گوشت مرغ این استان طی هشت سال اخیر بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت.

«الیاس تاج الدینی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: ۱۳هزار و ۸۴۰ تن میزان تولید گوشت قرمز استان در سال ۹۲ بوده که در سال ۹۹ این میزان به ۱۶ هزار و ۳۸۶ تن رسیده است.

وی اظهار کرد: میزان شیرخام تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۹۲ به ۸۴ هزار و ۲۰۰ تن می رسید که این میزان در سال ۹۹ به ۱۰۰هزار و ۸۷۹ تن رسیده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۷۳۷۸ تن گوشت مرغ تولید شده استان طی سال ۹۲ بوده که در سال ۹۹ این میزان به ۱۴ هزار و ۸۸۰ تن رسید.

وی با بیان اینکه در سال ۹۲ تولید تخم مرغ در این استان ۲۴۳۹ تن بود، بیان کرد: در سال ۹۹ این میزان به ۵۲۳۱ تن رسیده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.