• شنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400030100330
  • خبرنگار : 50411

بازدید از کارگاه سوهان پزی در راستای طرح مرز پرگهر

بازدید از کارگاه سوهان پزی در راستای طرح مرز پرگهر

ایسنا/قم مدیر یک کارگاه سوهان پزی گفت: ابتدا فعالیت خود را با دونفر شروع کردیم و به مرور زمان با تحمل سختی های فراوان توانستیم پرسنل خود را به ۱۰۰ تن برسانیم و محصولات خود را به کشورهای عمان، قطر و عراق صادر کنیم.

محمد زمردی، مدیر یک کارگاه سوهان پزی، در حاشیه بازدید صورت گرفته در قالب شانزدهمین دوره طرح ملی ایران، مرز پرگهر(با رویکرد تولید محتوا) ازاین کارگاه عنوان کرد: سال ۱۳۶۶ با دو نفر شروع به کار کردیم و به مرور زمان با تحمل سختی های فراوان توانستیم پرسنل خود را به ۱۰۰ تن برساندیم و اگر حمایت های لازم نیزصورت بگیرد می توانیم کارکنان خود را به هزار نفر نیز برسانیم.
وی بابیان اینکه علاوه بر قم در سایر شهرها نیز مانند تهران، کرج و... توزیع محصول و شعبه فروشگاهی داریم، اظهار کرد: حدود ۵۰ درصد از تولیدات خود را به کشورهای عمان، قطر و عراق صادر می‌کنیم‎ و همچنین برنامه ریزی های لازم را انجام داده ایم تا برای جام جهانی ۲۰۲۲ نیز در قطر شعبه ای فروشگاهی احداث کنیم تا به سایر کشورها نیز سوهان قم را معرفی کنیم.
وی ادامه داد: سالها از تیم های ورزشی حمایت کردیم و اما به دلیل عدم یاری مسئولان دیگر امکان این حمایت ها را نداریم.
زمردی با بیان اینکه سوهان شاه شیرین ها است، بیان کرد: اگر سایرهمکاران همیاری کنند می‌توانیم سوغات قم را جهانی کنیم.
وی درخصوص ویژگی های یک  سوهان خوب گفت: سوهانی که تازه پخته شده است  لزوما یک سوهان خوب نیست و اگر سوهان کیفیت لازم را داشته باشد تا هشت ماه قابلیت نگهداری دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.