• شنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400030100651
  • منبع : نمایندگی مازندران

توقیف خودرو حامل ذغال قاچاق در گلوگاه 

توقیف خودرو حامل ذغال قاچاق در گلوگاه 
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران فرماندهی انتظامی شهرستان گلوگاه از کشف یک و نیم تن ذغال قاچاق در این شهرستان خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "محمودکلوانی" در تشریح این خبر گفت: ماموران انتظامی پاسگاه کلباد در حین گشت زنی به یک خودروی وانت نیسان مشکوک شدند.
وی، افزود: ماموران خودروی مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن یک تن و500 کیلوگرم ذغال قاچاق کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرتسان گلوگاه از تحویل کالای قاچاق کشف شده به اداره منابع طبیعی شهرستان خبر داد و گفت: راننده خودروی نزی دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائ یمعرفی شد.

کلوانی درخاتمه با اشاره به پیامدهای ناشی از قطع بی رویه درختان و قاچاق فراورده های جنگلی از مردم خواست: برای جلوگیری از سودجویی های افراد فرصت طلب در صورت شناسائی افرادی که اقدام به قاچاق فراورده های جنگلی و منابع طبیعی می کنند مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha