• پنجشنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400030604491
  • خبرنگار : 50176

جانشین فرمانده انتظامی لرستان خبر داد:

دستگیری ۳۵ سارق و کشف ۴۸ فقره در خرم‌آباد

دستگیری ۳۵ سارق و کشف ۴۸ فقره در خرم‌آباد

ایسنا/لرستان جانشین فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری ۳۵ سارق و کشف ۴۸ فقره انواع سرقت در شهرستان خرم‌آباد خبر داد.

سرهنگ سید علی میر احمدی امروز ششم خردادماه، اظهار کرد: در راستای مبارزه قاطع پلیس با سارقان، مأموران انتظامی خرم‌آباد در چهار روز گذشته موفق به شناسایی ۳۵ سارق شدند.

وی تصریح کرد: با هماهنگی قضائی و طی چند عملیات ۳۵ سارق دستگیر، پس از انجام تحقیقات به ۴۸ فقره انواع سرقت اعتراف، از سارقان تجهیزاتی شامل قطعات و محتویات خودرو کشف، پنج دستگاه انواع خودرو سواری مسروقه کشف و مالباختگان شناسایی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی لرستان از تشدید طرح‌های پیشگیری و مبارزه با سرقت در سطح استان خبر داد و در ادامه ضمن هشدار به سارقان خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی و با اشرافیت خوبی که وجود دارد اجازه عرض اندام به مجرمان را نخواهیم داد و عزم پلیس و دستگاه قضائی برخورد قاطع و سخت با مجرمان و سارقان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha