• دوشنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400031007345
  • خبرنگار : 50223

یک مسئول استان خبر داد

وجود ۷۰۵ بیمار ام اس در استان کهگیلویه و بویراحمد

وجود ۷۰۵ بیمار ام اس در استان کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد کارشناس مسئول بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از وجود ۷۰۵ بیمار ام اس در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

«سید سینا سعیدی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: حدود ۶۰ بیمار هموفیلی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که خدمات تزریق فاکتور(درصورت نیاز به تزریق در بیمارستان) را در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، شهید رجایی گچساران و امام خمینی(ره) دهدشت دریافت می کنند.

وی اظهارکرد: ۷۰۵ بیمار ام اس ثبت شده در سامانه بیماران خاص استان کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است.

کارشناس مسئول بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: با توجه به  نوع داروی تجویز شده توسط پزشک معالج پزشک، داروی خود را بصورت اختصاصی در داروخانه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، داروخانه بیمارستان شهید رجایی گچساران و داروخانه مستقر در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت تهیه می کنند بعضی از این داروها با تعرفه رایگان که سهم پرداختی بیمار توسط وزارت بهداشت به داروخانه های فوق پرداخت خواهد شد.

سعیدی عنوان کرد: تعدادی از داروها نیز علاوه بر سهم بیمه و سهم وزارت بهداشت، مبلغی نیز توسط خود بیمار پرداخت می شود.

وی بیان کرد: بیشترین تعداد بیماران خاص استان کهگیلویه و بویراحمد مربوط به بیماران ام اس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha