• چهارشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400031913504
  • خبرنگار : 50145

فرماندار شوط:

تولید گوشت قرمز در شوط افزایش می یابد

تولید گوشت قرمز در شوط افزایش می یابد
تزئینی

ایسنا/آذربایجان غربی فرماندار شوط گفت: طرح بره پرواری در شوط با هدف اضافه شدن ۵۵ تن گوشت در سال به تولیدات گوشت قرمز شهرستان اجرا می شود.

حسن عبدالهی اصل در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه عملیات احداث طرح بره پرواری ۳۰۰ راسی در شوط آغاز شده، افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع که ۲۰۰۰مترمربع آن مسقف، ۱۰۰۰ متر مربع آن سیلو و بقیه محوطه بره پروار است، احداث می شود.

به گفته وی برای اجرای این پروژه مبلغ ۱۷ میلیارد ریال اعتبار تسهیلات بانکی از محل صندوق توسعه ملی هزینه خواهد شد و با به بهره برداری رسیدن این پروژه نیز  به مقدار ۵۵ تن در سال به تولیدات گوشت قرمز شهرستان اضافه خواهد شد.

فرماندار شوط با اشاره به اینکه، با اجرای این طرح برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم وغیر مستقیم اشتغال فراهم می شود، افزود: ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به طرح های اشتغال روستاییان تخصیص داده می شود.

 عبدالهی افزود: امسال از محل اعتبارات اشتغال روستاییان و عشایر برای اجرای ۳۰ طرح کشاورزی شامل دامداری ، صنایع تبدیلی ، مرغداری وتوسعه باغات اعتبار اختصاص یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.