• یکشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۰:۰۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400032316125

استاندار فارس اعلام کرد:

رشد ۱۲۰ درصدی شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیان در فارس

رشد ۱۲۰ درصدی شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیان در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه میزان رشد شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیانی فارس بیش از ۱۲۰ درصد بوده است، گفت: بسیاری از این محصولات تجاری‌سازی شده؛ اما از بنیه قوی مالی برخوردار نیستند و نیاز به حمایت دارند.

عنایت‌الله رحیمی در دیدار با مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت و توسعه صنایع پیشرفته کشور با بیان اینکه در دامنه وسیعی از صنایع مختلف دارای امکانات هستیم، گفت: گرچه از محدودیت‌ها نیز مطلعیم. با این وجود با توجه به پتانسیل‌های موجود آینده خوبی در زمینه‌های یاد شده در استان پیش رو داریم و درصورت سرمایه‌گذاری بازگشت سرمایه به صورتی مطلوب روی خواهد داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استاندار فارس، رحیمی با اشاره به اینکه توسعه صنایع های‌تِک در فارس اساسی است، عنوان کرد: توسعه این حوزه با فکر و اندیشه و خلاقیت سر و کار دارد.

استاندار فارس با بیان اینکه نباید از سایر بخش‌های صنعت غافل شد، اظهار کرد: با توجه به وجود دانش دارویی لازم و فعالیت شرکت‌های داروسازی معتبر و همچنین تعدد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، یکی از خواسته‌های استان فارس توجه به صنعت داروسازی است.

رحیمی همچنین با اشاره به اینکه فارس بخشی از تجهیزات پزشکی مورد نیاز کشور را تامین می‌کند، خواستار تقویت این صنعت شد.

او افزود: تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان استان استاندارد و قابل رقابت با نمونه‌های مطرح جهانی است.

استاندار فارس با تأکید بر اینکه انتظار می‌رود با توجه به سابقه خوب استان در زمینه صنایع الکترونیک اقدامات مطلوبی در زمینه‌ لیزر، ماژورهای خودرو و صنایع نظامی و... صورت گیرد، بیان کرد فارس در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان رشدی شایان توجه به ارمغان آورده است.

رحیمی با اشاره به اینکه ظرفیت مناسبی نیز در حوزه صنایع غذایی و گیاهان دارویی وجود دارد، بیان کرد: این موضوع می تواند در زمینه‌های مختلف موجب جذب سرمایه‌گذاری شود، برای مثال فارس در زمینه گیاهان دارویی استان مقام اول کشور در منابع طبیعی به شمار می‌رود و در حوزه کاشت دیمی گل محمدی مقام نخست کشور را از آن خود کرده که این محصولات باعث ایجاد ارزش افزوده می‌شوند و می‌توان با توجه به پتانسیل موجود با راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی و سرمایه‌گذاری گام‌های موثری برداشت.

استاندار فارس همچنین به تشریح توان استان در حوزه صنایع معدنی پرداخت و تصریح کرد: برخی اقدامات در این استان در زمینه صنایع معدنی برای نخستین بار در کشور در حال رقم خوردن است و صنایع بالا دستی و پایین دستی جای بسیاری برای سرمایه گذاری دارند، در این راستا فولاد پاسارگاد از نمونه‌های شایان ذکر است و بعضی دستاوردها مانند تولید الکترود در این مجموعه برای اولین بار در کشور در فارس رخ داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha