• دوشنبه / ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400032417415
  • خبرنگار : 50210

رشد ۱۰۰ درصدی تخت‌های ویژه در استان مرکزی

رشد ۱۰۰ درصدی تخت‌های ویژه در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در طول دوران کرونا تعداد تخت های ویژه در استان مرکزی ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

دکتر سید محمد جمالیان در بیست و نهمین آیین پویش راه سلامت که با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت در اراک برگزار شد، اظهار کرد: استان مرکزی از کمبودهای زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان رنج می برد، اما در طول یک سال اخیر نگاه ویژه ای به استان صورت گرفته است.

وی ضریب پرستار به تخت در استان مرکزی را ۰.۸ دانست و گفت: در بهمن ماه سال گذشته، ۱۲۵۰ مجوز استخدام نیرو صادر شد که این امر روح تازه ای به کادر خسته درمان در استان می دمد.

جمالیان یکی دیگر از کمبودهای استان مرکزی را کمبود تخت های بیمارستانی عنوان کرد و گفت: در استان فقط ۵۵ تخت برای بیماران اعصاب و روان وجود دارد، البته با بازسازی دانشکده دانپزشکی قدیم، ۷۵ تخت اضافه و تا آخر ماه تکمیل می شود، اما برای تجهیز نیازمند حمایت هستیم.

وی با بیان اینکه بیمارستان پرتوی و سوختگی احداث شده و با کمک وزارت بهداشت تجهیز شده و فقط تجهیزات تخصصی آن باقی مانده است، افزود: دانشگاه با کمبود فضای آموزشی روبرو بود که با اخذ وام، این فضا افزایش یافته است، اما برای تجهیز آن نیازمند حمایت هستیم تا در مهرماه به بهره برداری کامل برسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: میزان تخت های ویژه در استان ۱۰۰ درصد افزایش یافته و از ۶۵ تخت به ۱۲۵ تخت رسیده است، همچنین در بحث بیماری های صعب العلاج دستگاه شتابدهنده الکسون فراهم شده که آخر هفته به بهره برداری می رسد البته برای خرید برخی تجهیزات آن اعتباراتی نیاز است.

وی با اشاره به اینکه تا قبل از کرونا، هیچ کدام از بیمارستان های استان دارای دستگاه اکسیژن ساز نبودند، گفت: اما به کمک وزارت بهداشت در حال حاضر به غیر تفرش، فراهان و کمیجان تمام بیمارستان ها دارای دستگاه اکسیژن ساز هستند.

جمالیان گفت: دانشکده دندانپزشکی با ۱۰۹ یونیت راه اندازی شده است و با تعرفه دولتی به مردم خدمات رسانی دارد، همچنین دانشکده توانبخشی نیز دارای بخش فیزیوتراپی، آب درمانی و ... شد که امروز به بهره برداری می رسد. خوابگاه ها از نظر استاندارد به روز شده اند ولی برای تکمیل کار نیازمند اعتبار هستیم تا بتوانیم تا پایان مردادماه آنها را به استاندارد کامل برسانیم.

وی اضافه کرد: در سال گذشته در حوزه پژوهش، دانشگاه سه مرتبه ارتقا یافته و در بحث علم سنجی جایگاه ۱۵ را به خود اختصاص داده است و در کنار مدیریت کرونا به مباحث پژوهشی نیز می پردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha