• چهارشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۲:۵۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400032619818
  • منبع : نمایندگی کردستان

نماینده ولی فقیه در کردستان:

صدای معترضان به عدم احراز صلاحیت شنیده شد/ رایزنی‌هایی در این خصوص صورت گرفت

صدای معترضان به عدم احراز صلاحیت شنیده شد/ رایزنی‌هایی در این خصوص صورت گرفت

ایسنا/کردستان نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: تعدادی از کاندیداهای شورا با نظر مراتب بالاتر دوباره به گردونه انتخابات بازگشتند و ابراز گله‌مندی اعضایی که مستحق احراز هویت بوده را به مراتب بالاتر رساندیم.

عبدالرضا پورذهبی صبح امروز چهارشنبه(۲۶خردادماه) در نشست خبری با مدیران خبرگزاری‌ها و رسانه‌های استان با موضوع انتخابات با اشاره به موضوع ضعف در مشارکت مردم اظهار کرد: انتخابات به ایجاد فضای جدید کمک کرده و تغییر فضای پیش آمده به طوری دگرگونی در جامعه ایجاد می‌کند.

وی افزود که اصل انتخابات یک مبدا تحول است که می‌تواند تغییر ایجاد کند. انتخابات نیاز ضروری جامعه کنونی ایران است و جمع کثیری از جامعه طالب تغییرات هستند و اکنون نیز فصل تغییرات فرارسیده است.

نماینده ولی فقیه در کردستان تصریح کرد که عدم رای دادن افراد باز هم یک تغییر است و شاید فرد نگاه ویژه‌ای به کاندیداها نداشته باشد اما باید به یاد داشت که انسان همیشه روبه امید زندگی می‌کند و باید چارچوب‌های مورد انتظار خود را در کاندیداها مشخص کنند.

وی عنوان کرد که کار رسانه تزریق امید، وحدت و آرامش به جامعه است و خبرنگاران باید سعی کنند که این مسئله را در جامعه نهادینه کنند. اگر آرامش مردم و امنیت مردم دچار مشکل شود دردسرهای به مراتب بزرگی در کشور به وجود می‌آید.

پورذهبی ادامه داد که لوای انتخابات سعی داشته باشیم جامعه را به آینده امیدوار کنیم. کاندیداها ایده‌هایی را مطرح کرده‌اند تا گره‌های جامعه را بازکنند و آرای مردم به ایده‌های آنان نشان از تمایلات مردم به نحوه دولت داری است.

وی خاطرنشان کرد که اگر این انتخابات ضعیف ترین انتخابات از لحاظ مشارکت باشد، دولت آینده باید تلاش خود را به جلب اعتماد عمومی اختصاص دهد.

نماینده ولی فقیه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب بر کارگری بودن دولت تاکید دارد تا تلاش بیشتری شود و جامعه نیز امیدوار گردد، گفت: دولت جوان انقلابی تنها به سن مربوط نیست بلکه به تحولگرایی و فعالیت دولت مربوط است. انقلابی کسی است که بیشترین رضایت را در جامعه ایجاد کند.
وی با بیان اینکه در خصوص شوراهای شهر و عدم احراز صلاحیت‌ها اعتراضاتی شده که در خصوص آن رایزنی‌هایی صورت گرفته است اظهار کرد که تعدادی از کاندیداهای شورا با نظر مراتب بالاتر دوباره به گردونه انتخابات بازگشتند و ابراز گله‌مندی اعضایی که مستحق احراز هویت بوده را به مراتب بالاتر رساندیم.

پورذهبی با بیان اینکه ما از مردم و اعتراضات آنان صحبت می‌کنیم که تشخیص نظرات مردم و زبان گویای آن بودن دشوار است افزود که ضعف سطح مشارکت به این دلیل است که ما از شوق‌های انتخاباتی چشم پوشی می‌کنیم. درسال ۶۷ از ۳۰میلیون واجد شرایط ۱۵ میلیون شرکت کردند و در سال ۷۲ از ۳۲ میلیون واجد شرایط ۱۶ میلیون شرکت کردند که این موضوعات باید دقیق‌تر کندوکاو شود.

وی با اشاره به اینکه انتخابات پرشور از سال ۷۶ به بعد شروع شد و پرشورترین انتخابات، انتخابات ۸۸ بوده است، تصریح کرد که بدترین شورش‌ها در دولت اخیر و در سال ۶۸ به بعد رخ داده است. نیاز است رسانه‌ها به این موضوعات اشاره کنند. بیش از ۷۰۰ بانک در کشور به آتش کشیده شد آیا این کار انتخابات است؟ افرادی که خود در راس کار بوده‌اند و نارضایتی مردم در آن زمان شروع شد اکنون با تایید صلاحیت آیا مشارکت مردم افزایش می‌یابد؟

نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه گره جامعه در صورتی باز می‌شود که نگاه‌ها روبه جلو و تغییرپذیر وجود داشته باشد، عنوان کرد که مردم کردستان به توقعی که از تحول و سرسامان گرفتن داشتند دست نیافتند و وعده‌های انتخاباتی به اجرا نرسید در کردستان افرادی هستند که تنها از منبع یارانه خود زندگی می‌کنند که این با وعده‌های انتخاباتی خوانایی ندارد.

وی ادامه داد که این فکر که نبود ذوق‌ها و سلیقه‌ها ممکن است باعث کاهش مشارکت انتخاباتی شود، تطهیر کردن گرایش‌های حزبی خود است. اتفاقاتی در چهار سال گذشته در اداره کشور افتاده است، اگر مشارکت ریزشی باشد باید دید که اتفاقات اخیر و نارضایتی‌ها به چه دلیل بوده است.

پورذهبی خاطرنشان کرد که  انتخابات کنونی اگر دچار کمبود مشارکت است باید به تمام دلایل آن پرداخته شود؛ عدم حضور چهره‌ها می‌تواند تنها یکی از دلایل کاهش مشارکت باشد و باید نکات دیگر را نیز مورد توجه قرار داد.

وی با بیان اینکه هیچ دولتی در جمهوری اسلامی خیانتکار نبوده و تنها تعدادی کم‌کاری بودند، گفت: هر فردی که برگزیده شود مورد تایید شورای نگهبان و ملت خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در کردستان در پایان یادآور شد که افراد مختلف اهل سنت و شیعه علایق خود را در خصوص انتخابات مطرح کرده‌اند اما به شدت مورد حمله قرار گرفتند که این ادبیات اصلا درست نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha