• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400033022715
  • خبرنگار : 50034

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اعلام کرد

از پرورش مرغ اجداد در همدان تا صادرات پای مرغ

از پرورش مرغ اجداد در همدان تا صادرات پای مرغ

ایسنا/همدان مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان از راه‌اندازی واحد پرورش مرغ اجداد در همدان خبر داد و گفت: واحد ۵۰ هزار قطعه‌ای مرغ اجداد در همدان راه‌اندازی شده و تاکنون دو مرحله جوجه‌ریزی داشته است.

علیرضا قره‌گوزلو یکشنبه ۳۰ خرداد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با راه‌اندازی واحد پرورش مرغ اجداد همدان نخستین استانی است که مجهز به واحد اجداد کشور شده است تا بتواند مرغ کشور را تأمین کند.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از راه‌اندازی خط D مرغ لاین در همدان خبر داد و تصریح کرد: زمین واحد مرغ لاین در همدان شناسایی و تصویب شده است و منتظر سرمایه ‎گذاری اتکا هستیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه بزرگترین واحد فرآوری و بسته‌بندی مرغ، گوشت قرمز و ماهی به زودی در همدان افتتاح خواهد شد، افزود: در استان همدان پنج واحد بسته‌بندی مرغ در استان همدان وجود دارد.

قره‌گوزلو با اشاره به اینکه در زمینه صادرات مرغ امسال گام خوبی برداشته شده است، یادآور شد: با گرفتن کد IR کشتارگاه گوشت آوران، صادرات پای مرغ همدان به شرق آسیا از اوایل مردادماه اجرایی می‌شود.

وی درباره تأمین نهاده‌های دامی برای واحدهای پرورش مرغ، بیان کرد: از مهرماه سال گذشته که سایت بازارگاه راه‌اندازی شد، هیچ مشکلی برای تأمین نهاده ها نداریم و فقط مشکل در بحث حمل و جابه‌جایی بار بوده است.

قره‌گوزلو با اشاره به اینکه جوجه‌ریزی اردیبهشت ماه و خردادماه افزایش داشته است، اظهار کرد: جوجه‌ریزی اردیبهشت و خرداد نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته اما در خرداد به علت گرم شدن هوا مقداری کاهش دارد، با این وجود مشکلی در تأمین مرغ استان نخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.