عبدالله میرزابیگی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ۲۵۹۲ نفر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی، مورد ارزیابی قرار گرفته و فرم ارزیابی برای آنها تکمیل شده است، افزود: ۲۴۸۲ نفر از متقاضیان نیز با هدف شناسایی مهارت ها و توانمندی های آنها در کسب و کار، اتصال به بازار فروش و ... استعدادسنجی شده اند.
وی با بیان اینکه آموزش های عمومی و تخصصی برای ۲۴۸۲ نفر از متقاضیان طرح در استان همدان انجام شده است، گفت: کارگاه های مهارتی نیز در قالب ۱۶ ساعت آموزش، برای متقاضیان شهرستان همدان از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده است.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد همدان ادامه داد: تا به امروز نزدیک به ۵۰۰ نفر از متقاضیان شهر همدان در رشته های خیاطی، تابلوفرش، میناکاری و قالیبافی از آموزش های مهارتی طرح بهره مند شده اند.
میرزابیگی با اشاره به اتصال ۲۷۲ متقاضی طرح ملی مشاغل خانگی همدان به بازار کار خاطرنشان کرد: از میان ۵۰۰ متقاضی که دوره های مهارتی آنها به اتمام رسیده است، ۲۷۲ نفر در رشته های خیاطی، قالیبافی و تابلوفرش و میناکاری مشغول به کار شده اند.
وی با اشاره به اینکه پس از اتمام دوره های مهارتی در شهرستان همدان، دوره های آموزشی در شهرستان های دیگر استان آغاز خواهد شد، مطرح کرد: پس از همدان، ملایر، کبودراهنگ و نهاوند، سه شهرستان با آمار بالای ثبت نام در سطح استان هستند.
میرزابیگی با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با همکاری دو مجموعه وزارت کار(ناظر) و جهاددانشگاهی(مجری) در ۳۱ استان در حال انجام است، گفت: سهم استان همدان در این طرح ۲۱۰۰ نفر بوده که خیاطی با ۱۰۰۹ متقاضی، قالیبافی با ۲۷۴ نفر و میناکاری با ۲۶۷ نفر به ترتیب سه رشته پرمخاطب در سطح استان است.
انتهای پیام
نظرات