• چهارشنبه / ۲ تیر ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۰
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1400040201680
  • منبع : روابط عمومی برنامه

عوامل و شیوه‌های کسب کرامت انسانی بررسی شد

عوامل و شیوه‌های کسب کرامت انسانی بررسی شد

به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع)، عوامل و شیوه‌های کسب کرامت انسانی در رادیو بلال اوگاندا مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این گفتگوی رادیویی با اشاره به اهمیت دهه کرامت به توضیح گوشه‌هایی از کرامات حضرت امام رضا(ع) به عنوان نمونه کامل و جامع کرامت انسانی و حضرت معصومه(س) به عنوان الگوی کامل برای دختران و زنان پرداخته شد.

قزلسفلی، رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا در بخشی از سخنان خود، با بیان اینکه رسیدن به کرامت انسانی از اهداف فلسفه ارسال رُسُل و انزال کتب است، گفت: ایمان، عمل صالح، تقوا و اخلاص از جمله عوامل اصلی نیل به مقام رفیع کرامت هستند.

وی با اشاره به وجه تسمیه روز دختر و دهه کرامت در جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: حضرت معصومه(س) به عنوان الگوی کامل برای دختران، مظهر ایمان و عمل، علم و دانش  و ارزش‌های قرآنی، اسلامی و انسانی بود.

رایزن فرهنگی کشورمان با بیان اینکه لازمه یک زندگی موفقیت آمیز انسانی پیروی از  حضرت فاطمه(س) و حضرت معصومه(س) است، افزود: اهل البیت(ع) مظهر کرامت در همه ابعاد زندگی انسانی بوده و همراهی، همگامی و  پیروی از آنها که تربیت شدگان قرآن مجید، پیامبر اکرم(ص) و معصومین(ع) هستند موجب کسب کرامت انسانی می‌شود.

آدم سبیالا، استاد دانشگاه نیز در سخنانی، با اشاره به برخی کرامات امام رضا(ع) گفت: بصیرت، بیداری، حمایت از مظلوم و مبارزه با ظالم، گذشت، وفای به عهد، پرهیز از دروغ، ایثار، فداکاری، تواضع، تعقل و تفکر از جمله جلوه‌های کرامت از منظر قرآن، عترت و مکتب اهل بیت(ع) و امام رضا(ع) هستند.

حمزه چیونه که مدیریت برنامه رادیویی را به عهده داشت، مطرح کرد: اخلاص، تقرب الی الله، احترام به دیگران، کمک به نیازمندان، انجام کارهای نیک در جامعه، تنظیم سبک زندگی با معیارهای اسلام ناب و با پیروی از سبک زندگی حضرت معصومه(س) و حضرت رضا(ع) از جمله شیوه‌های کسب کرامت هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha