• شنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400041913562

رئیس کل دادگستری فارس:

قضات فارس قاطعانه‌تر با هرگونه فساد مقابله کنند

قضات فارس قاطعانه‌تر با هرگونه فساد مقابله کنند

ایسنا/فارس رئیس کل دادگستری استان فارس، تاکید کرد که در دوران تحول و تعالی دستگاه قضا، یکی از برنامه‌های مد نظر ریاست قوه قضائیه، گسترش عدل و عدالت، مبارزه جدی‌تر و قاطعانه‌تر و بدون تبعیض با فساد در همه عرصه‌هاست و لازم است که قضات در فارس هم در برخورد با مفسدین قاطعانه‌تر و بدون تبعیض و ذره‌ای اغماض و در چارچوب قانون مقابله کنند.

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی در بازدید سرزده از شعب دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی شیراز، بعد از بررسی روند رسیدگی به پرونده‌های قضایی و عملکرد قضات و کارکنان، ضمن تبادل نظر با قضات و کارکنان در راستای شناسایی کمبودهای موجود، بر هم افزایی و همکاری قضات و کارکنان مجموعه در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات قضایی به مراجعان در دوران تحول و تعالی دستگاه قضایی و نیز اجرای دقیق تکالیف قانونی و شرعی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری فارس، موسوی بر داشتن روحیه و مواضع انقلابی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اضافه کرد: قضات و کارکنان دادگستری استان فارس به ویژه کارکنان دادگاه های انقلاب اسلامی شیراز علیرغم داشتن روحیه انقلابی قاطعانه از مواضع انقلاب، نظام  مقدس جمهوری اسلامی و مواضع رهبرمعظم انقلاب دفاع کنند.

وی در این بازدید سرزده بر محور قرار گرفتن کار جهادی تأکید و اضافه کرد: دستگاه قضایی حامی و پشتیبان مردم در احقاق حقوقشان است بنابراین باید با روحیه انقلابی، رعایت نظم و انضباط ، دقت و سرعت در رسیدگی ها، حساسیت در پیگیری پرونده های مهم و امنیتی زمینه رضایتمندی هر چه بیشتر مردم نسبت به دستگاه قضایی افزایش دهیم.

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان این که بخش زیادی از امنیت شیراز در گرو اهتمام و تلاش قضات و کارکنان دادگاه انقلاب اسلامی شیراز و ضابطان دستگاه قضایی است از اقدامات و تلاش های شبانه روزی قضات و کارکنان دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی شیرازبه ویژه دکتر ساداتی رئیس دادگاه انقلاب اسلامی شیراز قدردانی کرد.

موسوی همچنین گفت:  کاهش آمار پرونده های قضایی، نظم و انضباط اداری، به روز بودن اوقات رسیدگی، رعایت پروتکل های بهداشتی در دوران کرونا و تکریم ارباب رجوع  نشان از عملکرد مطلوب دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی شیراز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha