• شنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400042618649
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

ورود دستگاه قضایی به مشکل کم آبی روستاهای شوط

ورود دستگاه قضایی به مشکل کم آبی روستاهای شوط

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس دادگستری شوط از ورود دستگاه قضایی به مشکل کم آبی تعدادی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

عباس نژاد با اعلام این خبر گفت: با اطلاع از مشکل بی آبی و کم آبی تعدادی از روستاهای حوزه قضایی شوط، به منظور اتخاذ تدابیر و اقدامات لازم برای رفع موانع و مشکلات آب رسانی به این روستاها ضمن بازدید میدانی از روستاهای دارای مشکل آب، جلسه ای با حضور مسئولین شهرستان منجمله فرماندار و رئیس اداره آب و فاضلاب شوط، برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه ضمن بررسی مسائل و مشکلات حقوقی موضوع، به اهالی روستاهای پایین دست اطمینان داده شد، دستگاه قضایی مدافع حقوق حقه آنهاست و هر کسی که بخواهد با اقدامات غیرقانونی و خلاف رویه ها حقوق آنها را پایمال کند در هر پست و مقامی باشد با او برخورد خواهد کرد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی، رئیس دادگستری شوط گفت: در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید با اعزام کارشناسان ادارات کل منابع آب و آب فاضلاب استان به روستاهایی که دچار مشکل بی آبی و کم آبی هستند، اقدامات لازم برای جانمایی چاه آب برای اهالی این روستاها انجام و در اسرع وقت مشکل کم آبی آنها مرتفع شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha