• سه‌شنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400050503187
  • خبرنگار : 50308

تاثیر آمادگی جسمانی بر یادگیری واژگان

تاثیر آمادگی جسمانی بر یادگیری واژگان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیق اخیر محققان دانشگاه دلاویر آمریکا نشان می‌دهد، ورزش می‌تواند رشد واژگان کودکان را تقویت کند.

به نقل از مدیکال اکسپرس، کودکان ۶ تا ۱۲ ساله قبل از انجام یکی از سه فعالیت شنا، تمرینات کراس‌فیت یا تکمیل یک صفحه رنگ‌آمیزی، کلمات جدید را آموختند و کودکانی که شنا کردند در آزمون‌های جستجوی واژگان از فرهنگ لغات، ۱۳ درصد دقیق‌تر بودند. این نتایج برای مدی پرویت، محقق ارشد این تحقیق که خودش شناگر سابق کالج است و اکنون به‌طور مرتب در کلاس‌های کراس‌فیت شرکت می‌کند، منطقی است.

وی می‌گوید: «فعالیت‌های حرکتی به رمزگذاری کلمات جدید کمک می‌کند.»

پرویت توضیح می‌دهد که ورزش باعث افزایش سطح نورون‌زایی مشتق از مغز می‌شود، پروتئینی که پرویت به‌عنوان «عامل رشد معجزه‌گر مغز» توصیف می‌کند.

چرا شنا تفاوت ایجاد می‌کند؟

پرویت این مورد را به میزان انرژی مورد نیاز هر ورزش از مغز نسبت می‌دهد. شنا، فعالیتی است که بچه‌ها می‌توانند بدون تامل و آموزش زیاد آن را انجام دهند. یادگیری شنا غیرارادی اما تمرینات کراس‌فیت موردی جدید بود. لازم بود بچه ها حرکاتی را  یاد بگیرند که به انرژی ذهنی نیاز داشته باشند.

پرویت این تحقیق را به‌عنوان بخشی از پروژه کارشناسی ارشد خود انجام داد و در سال ۲۰۲۰ فارغ التحصیل شد. اکنون وی به‌عنوان آسیب‌شناس زبان گفتار در یک مدرسه ابتدایی در کارولینای جنوبی فعالیت می‌کند، جایی که یافته‌های خود را عملی می‌کند.

وی می‌گوید: «جلسات من به‌ندرت پشت میز است. من بچه‌هایم را به زمین بازی می‌برم یا در محیط مدرسه قدم می‌زنیم.»

جیووانا مورینی، مشاور و همکار پرویت، استادیار گروه علوم ارتباطات و اختلالات گفت: بیشتر تحقیقات در مورد ورزش، آن را از زاویه سبک زندگی سالم بررسی می‌کنند و چیز زیادی در حوزه فراگیری زبان وجود ندارد.

وی این کار را به‌عنوان یک طرح غنی تحقیقاتی می‌داند و دانشجویی نیز دارد که آزمایشی مشابه را روی کودکان نوپا اجرا می‌کند.

مورینی افزود: از نتایج این تحقیق بسیار هیجان‌زده شدیم زیرا این تحقیق برای پزشکان، مراقبان و مربیانی کاربرد دارد که می‌توانند آن را عملی کنند. این یافته ساده‌ای است و غیرعادی نیست، اما می‌تواند به بهبود نتایج کمک کند.

 نتایج این تحقیق در مجله Journal of Speech Language and Hearing Research منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha