• چهارشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400051309403
  • خبرنگار : 50227

چرا هواپیمای آبپاش کشور، به جای ایران در ترکیه بود؟

چرا هواپیمای آبپاش کشور، به جای ایران در ترکیه بود؟

ایسنا/خوزستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان با اشاره به کمک ایران به ترکیه و اختصاص هواپیمای آبپاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های این کشور گفت: مکان و زمان آتش‌سوزی، روش مبارزه با حریق را تعریف می‌کند.

سید محمدتقی سجادی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کمک ایران به ترکیه و اختصاص هواپیمای آبپاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی در جنگل‌های این کشور، اظهار کرد: کاش می‌شد از چنین ابزار و امکاناتی در درون کشور استفاده شود.

وی افزود: هر نوع پیشرفت، توسعه و زیرساختی برای اطفای حریق باعث خوشحالی و افتخار کشور است و حال اینکه چنین امکاناتی در کشور وجود دارد که می‌توانیم از این به بعد برای خاموش کردن آتش از آن‌ها استفاده کنیم، جای خوشحالی دارد.

سجادی با بیان اینکه مسایل زیست محیطی مرز سیاسی نمی‌شناسند، عنوان کرد: در مسایل زیست محیطی، اولویت‌ها را مرزها تعیین نمی‌کنند.

وی با اشاره به حریق‌های متناوب در جنگل‌های زاگرس، هیرکانی و... ادامه داد: کمک‌هایی که به کشورهای همسایه شده، در زمان‌هایی اتفاق افتاده که الزاما در آن موقع امکان استفاده از آن تجهیز در درون کشور و در آن موقعیت آتش‌سوزی خاص وجود نداشته است و یا با آتش‌سوزی مواجه نبوده‌ایم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان گفت: بحث‌های زیست محیطی پیرامون کشور، مستقیما روی محیط زیست درون کشور اثرگذار است و باید به این مساله توجه جدی کرد.

سجادی بیان کرد: شبکه‌های مهار و کنترل حریق در کشور ایران، نه تنها در منطقه بلکه در میان کشورهای جهان، یکی از کارآمدترین شبکه‌ها است. مردم ایران در چنین مواردی مردم مسوولیت‌پذیری هستند و زیرساخت‌های اجتماعی چنین اقداماتی در کشور به خوبی مهیا شده است.

وی افزود: وجود چنین هواپیمای آبپاشی که برای کمک به مهار آتش‌سوزی جنگل‌های ترکیه به این کشور فرستاده شده را به پای توانمندی و ظرفیت‌های ایران بگذاریم و باید گفت که این مساله باعث افتخار ملی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان در پاسخ به این سوال که اگر چنین امکاناتی در کشور وجود داشته چرا تاکنون از آن برای مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس و... استفاده نشده است؟ خاطرنشان‌کرد: در حوزه منابع طبیعی، مکان و زمان آتش‌سوزی، روش و ادوات مبارزه با حریق را مشخص می‌کند. برای مثال ممکن است بیش از ۱۰ هلی‌کوپتر آماده در منطقه باشد اما به دلیل صعب‌العبور بودن منطقه یا نبود امکان آبگیری، شب بودن و... نتوان از هیچ کدام از این هلی‌کوپترها استفاده کرد.

سجادی ادامه داد: هواپیمایی که امکان استفاده آن در یک نقطه مشخص وجود نداشته باشد، وجود یا عدم وجود آن هیچ تفاوتی ندارد و از این رو، مکان و زمان حریق نوع مبارزه با آن را مشخص می‌کند.

وی گفت: به عنوان مدیرکل منابع طبیعی مسلم بدانید اگر امکاناتی وجود داشته باشد که بتوان یک ساعت زودتر از شر آتش و خسارت به منابع طبیعی رها شد، قطعا از آن امکانات استفاده خواهیم کرد و عدم استفاده از این امکانات، خیانت محض است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۵-۱۶ ۱۰:۰۲

والا این هواپیما اصلا قابلیت نداشت اطفا حریق بکنه. اب رو با فاصله بسیار زیاد میپاشه و قبل از این‌که روی اتش برسه بخار میشه .من امیدوارم ترکیه برش گردونه که حداقل جیگر اونایی که داره میسوزه رو خاموش کنه