• شنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400051611335
  • خبرنگار : 50029

معاون دانشگاه علوم پزشکی جهرم اعلام کرد:

پلمب ١٩ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در جهرم

پلمب ١٩ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در جهرم

ایسنا/فارس معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: ١٩ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان عمومی و پرتردد در جهرم پلمب شد.

سید مجید ارجمند گفت: موج پنجم کرونا و شیوع بالای آن سبب شده تا نظارت تیم‌های بازرسان بهداشت در راستای کنترل و پیشگیری از دامنه همه گیری بیماری چند برابر شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، ارجمند افزود: در راستای کنترل و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، ١٢۶٣ مورد بازدید در طول یک هفته گذشته در سطح شهرستان جهرم و مناطق تحت پوشش انجام شد که ١٩ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مکان عمومی و پرتردد به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم عنوان کرد: در راستای حفظ و ارتقاء سلامت مردم، تاکنون ۴٣٨۵ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف نیز در سطح شهرستان، کشف و معدوم شده است.

رضا رحمانیان، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی این دانشگاه نیز گفت: بر اساس بازدیدهای انجام شده از ابتدای شیوع همه گیری ویروس کرونا، ٢٠۵٣١ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و دیگر اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شده است.

او افزود: از این تعداد ١۵۶٧٩ بازدید مربوط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۴٨۵٢ بازدید مربوط به اماکن عمومی بوده است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: ١۵ تیم بازرسی بهداشت محیط در سطح شهرستان و مناطق تابعه با هدف پیشگیری از شیوع کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.

رحمانیان بیان کرد: همشهریان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با شماره ١٩٠ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.