معضل تردد به ویژه پارک موتورسکیلتها در برخی از معابر مرکزی شهر یزد از جمله خیابان فرخی، خیابان قیام و خیابان امام، سالهاست که کام رهگزران و عابران پیاده را تلخ کرده و حتی گاهاً موجب بروز حوادثی ناگوار برای عابران و خود راکبان موتورسیکلت شده است.
این در حالیست که یک سال از معرفی این شهر میراث جهانی به عنوان شهر دسترسپذیر برای تمام اقشار میگذرد و پیادهروهای معابر اصلی شهر برای تردد اقشار آسیبپذیر شهر اعم از کودکان و سالمندان و نیز معلولان و نابینایان، مناسبسازی شده ولی مسئولان شهر از ساماندهی این معضل اساسی غافل بودهاند.
شهروندان یزدی و البته مسافران و گردشگران از مسئولان دستگاههای مرتبط در یزد اعم از شهرداری، شورای شهر و پلیس راهور خواستار اندیشیدن تدبیری مناسب برای رفع این مشکل که پیادهروهای یزد را به نام عابران ولی به کام راکبان موتورسیکلت درآورده، هستند.









انتهای پیام


نظرات