• سه‌شنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۷:۵۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400063022080
  • منبع : نمایندگی ایلام

رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام عنوان کرد:

مردم و نانوایی‌ها، هر دو ناراضی/ دخل و خرج نانوایی‌ها با هم نمی‌خواند

مردم و نانوایی‌ها، هر دو ناراضی/ دخل و خرج نانوایی‌ها با هم نمی‌خواند

ایسنا/ایلام رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام گفت: در حال حاضر ما در شهرستان ایلام ۱۷۰ باب نانوایی داریم که از این تعداد ۴۰ نانوایی اضافه بر ظرفیت محسوب می‌شوند و چون دخل و خرج آنها با هم نمی خواند و سهمیه آرد آنها هم کم است، قانون ساعات کاری را رعایت نمی‌کنند و این مساله باعث نارضایتی مردم، مسولان و خود نانوایی شده است.

«صادق پژوهان» با اعلام این خبر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به عنوان مثال نرخ یک عدد نان لواش در ایلام ۲۵۰ تومان است و همین نان در اکثر استان‌های کشور بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ تومان نرخ‌گذاری شده است اگر این نانوایی لواش روزانه در تیراژ ۶ هزار نان کار کند نسبت به نانوایی‌های استان‌های دیگر چقدر ضرر می‌کند؟
وی مشکل دیگر نانوایی‌ها در شهرستان را آزاد شدن نانوایی‌ها از دهه گذشته تا کنون دانست و ادامه داد: در سال ۱۳۹۱ به منظور افزایش اشتغال به دستور دولت وقت، هر کس مجوز راه اندازی نانوایی داشت توانست دریافت کند و این کار بدون بدون در نظر گرفتن ظرفیت شهر انجام شد، به یکباره تعداد نانوایی‌های شهرستان از ۱۴۰ باب نانوایی به ۳۳۰ باب افزایش پیدا کرد اما در یک بازه زمانی کوتاه تعدادی از این نانوایی‌ها ورشکست شدند.
پژوهان تصریح کرد: در حال حاضر ما در شهرستان ایلام ۱۷۰ باب نانوایی داریم که از این تعداد ۴۰ نانوایی اضافه بر ظرفیت محسوب می‌شوند و چون دخل و خرج آنها با هم نمی خواند و سهمیه آرد آنها هم کم است، قانون ساعات کاری را رعایت نمی‌کنند و این مساله باعث نارضایتی مردم، مسولان و خود نانوایی شده است.
 رئیس اتحادیه صنف نانوایان ایلام با بیان اینکه مدت دو سال است هیچ مجوز جدیدی برای راهاندازی نانوایی صادر نشده است گفت: تعداد نانوایی‌ها در کشور اشباع و در ایلام فوق اشباع است.
وی افزود: نان در ایلام بر اساس قیمت تمام شده و آنالیزهای انجام شده ارزان است و نانوایی‌ها مشکل سهمیه آرد دارند و این برای صاحبان نانوایی‌ها ضرر دو طرفه محسوب می‌شود و کمرشکن است.
پژوهان تأکید کرد: در حال حاضر به دلیل مشکلات فوق، نانوایی‌ها در ایلام برای تأمین معاش خود دست به خام‌فروشی و کم‌فروشی می‌زنند و متأسفانه خسارت جریمه‌های سنگین را هم به جان می‌خرند اما واقعاً چاره‌ای ندارند.
این مسئول صنفی گفت: میزان تورم هر چه که باشد برای نانوایی باید دو برابر محاسبه شود چرا که هزینه‌های جانبی همچون حقوق کارگر، بیمه کارگر، آب و برق و کرایه مغازه و خمیر مایه براساس تورم افزایش می‌یابد در حالی که اجازه افزایش قیمت نان داده نمی شود، مسئولان هیچگاه به این مسئله واضح و روشن توجه نکرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.