• پنجشنبه / ۸ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400070805113

استاد برجسته حوزه:

آیت الله حسن زاده آملی در قائله آمل، پیشگام مقابله با منافقین بود

آیت الله حسن زاده آملی در قائله آمل، پیشگام مقابله با منافقین بود

ایسنا/قم آیت الله عابدی همچنین با بیان برخی ویژگی های علمی و جهادی آیت الله حسن زاده آملی خاطرنشان کرد: در دورانی که منافقین قصد داشتند آمل و بابل را تصرف کنند ،حضرت آیت الله حسن زاده آملی در دفاع از این مرز و بوم فرمانده و پیشگام مقابله با منافقین بود.

همایش تجلیل اساتید بسیجی و ایثارگر حوزه علمیه قم با حضور آیت الله عابدی،حجت الاسلام اکبری مسئول  مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه های علمیه قم و خانواده های بسیجیان و ایثارگران حوزه علمیه قم در مجتمع آموزشی امام علی (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار گردید.حجت الاسلام سید حسن اکبری مسئول مرکز بسیج اساتید،مدیران و نخبگان حوزه در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام اربعین گفت :اساتید بسیجی و ایثارگر حوزه های علمیه ؛ کسانی هستند که همواره در صحنه های گوناگون مجاهدانه عمل کرده و در این راه ایستادگی کردند.

 وی همچنین ادامه داد: اساتید بسیجی و ایثارگر حوزه ها در دوران پرمخاطره انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اقتدا به امام خویش مردانه ایستادند و همچون مولایشان جان شان را ایثار کردند.

حجت الاسلام اکبری ادامه داد: ایثارگران در همه عرصه ها حاضر و آماده اند تا از راه شهدا و انقلاب در پرتو رهبری امام خامنه‌ای حراست کنند.

 وی با تکریم مادران و همسران خانواده‌های ایثارگران و شهدا گفت: اینان شریک واقعی جهاد مردانی هستند که در میدان مبارزه با استکبار و کفر همواره مرزبان افکار و عقاید نظام و انقلاب اسلامی بوده اند.

آیت الله عابدی نیز در این مراسم ضمن اشاره به ارزش و جایگاه اربعین گفت:عزاداری و گریه برای امام حسین (ع) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و شیعیان عزای سیدالشهدا را بر عزای عزیزان خویش نیز اولی تر می دانند.

آیت الله عابدی همچنین با بیان برخی ویژگی های علمی و جهادی آیت الله حسن زاده آملی خاطرنشان کرد: در دورانی که منافقین قصد داشتند آمل و بابل را تصرف کنند ،حضرت آیت الله حسن زاده آملی در دفاع از این مرز و بوم فرمانده و پیشگام مقابله با منافقین بود.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: مرحوم آیت الله حسن زاده آملی همواره در پی تکریم شهدا و خانواده‌های شهدا بودند و به صورت متداوم با خانواده شهدا و ایثارگران در  اساتید بسیجی و ایثارگر حوزه های علمیه تجلیل شد.
گفتنی است در پایان مراسم از اساتید بسیجی و ایثارگر حوزه های علمیه تجلیل شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha