• شنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400071006095
  • خبرنگار : 50214

استاندار یزد تاکید کرد:

بهره‌گیری از تمامی ابزارها برای تبیین بیش از پیش ضرورت واکسیناسیون

بهره‌گیری از تمامی ابزارها برای تبیین بیش از پیش ضرورت واکسیناسیون

ایسنا/یزد استاندار یزد با اشاره به لزوم تبیین بیش از پیش ضرورت و واکسیناسیون در برابر کرونا، خواستار برگزاری جلسات رو در رو دانشگاه علوم پزشکی با اصناف و مجموعه های ورزشی در راستای انتقال حساسیت موضوع و تشدید نظارت بر رعایت دستورالعمل ها، شد.

«مهران فاطمی» در نشست فوق العاده ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان که به منظور بررسی آخرین شرایط کرونایی استان برگزار شد، با بیان اینکه باید جلوتر از بیماری کرونا حرکت کنیم، اظهار کرد: این مهم، یک راهبرد و استراتژی در مواجهه با بیماریی است که به طور مستقیم با سلامت و جان مردم در ارتباط است و لذا باید همه توان خود را برای کنترل و مدیریت کرونا بکار بگیریم.

وی کرونا را مسئله اول، فوری و جدی استان و کشور دانست و خاطرنشان کرد: تا زمان پایان کرونا یا کنترل کامل آن، باید اطلاع رسانی به موقع از وضعیت استان و نظارت جدی بر اجرای دقیق مصوبات ستاد مبارزه با کرونا و دستورالعمل های بهداشتی، به عنوان اولویت اول امور قرار بگیرد.

استاندار با بیان اینکه در بحث کرونا هر دو بعد پیشگیری و مقابله اهمیت دارد، تصریح کرد: در بعد مقابله باید تمهیدات لازم در جهت تامین اقلام دارویی و زیرساخت های لازم صورت بگیرد تا نگرانی در این زمینه وجود نداشته باشد.

فاطمی ادامه داد: بخش مهمی از بعد پیشگیری از شیوع کرونا، منوط به حوزه فرهنگسازی است لذا باید راهکارهای اثربخش و کارآمدی در جهت افزایش آگاهی و حساسیت مردم نسبت به این بیماری تعریف شده و  امکان ایجاد موج های بعدی کرونا در صورت عدم رعایت دستورالعمل ها، اطلاع رسانی شود.

وی ضمن ابراز نگرانی نسبت به همراه شدن آنفولانزا با کرونا در ماه های آبان و آذر، بر آگاه سازی مردم برای رعایت پروتکل ها تاکید و بیان کرد: به منظور مدیریت بهتر شرایط کرونا باید جلسه ای با حضور سازمان ها و دستگاه های فرهنگی استان، در جهت انجام یک کار جدی، متنوع و جدید در این حوزه، برگزار شود.

استاندار با اشاره به لزوم تبیین بیش از پیش ضرورت و اثربخشی واکسیناسیون در برابر کرونا، خواستار برگزاری جلسات رو در رو دانشگاه علوم پزشکی با اصناف و مجموعه های ورزشی در راستای انتقال حساسیت موضوع و تشدید نظارت بر رعایت دستورالعمل ها، شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، فاطمی در پایان بر برگزاری جلسه ستاد کرونا شهرستان ها، بررسی آخرین وضعیت شهرستان ها و انجام اقدامات پیشگیرانه در برابر اوج گیری کرونا و نیز تهیه و ارائه گزارش های تحلیلی روزانه از وضعیت کرونا تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha