• شنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400071006802

تزئین تابلو افتخارات کشتی قم با ۱۱۰ مدال جهانی وآسیایی

تزئین تابلو افتخارات کشتی قم با ۱۱۰ مدال جهانی وآسیایی

ایسنا/قم کارشناس ورزشی بابیان اینکه تزئین بیش از ۱۱۰ مدال جهانی و آسیائی در تابلو افتخارات کشتی قم حکایت از دلاوری‌های قهرمانان بزرگ کشتی فرنگی در میادین بین‌المللی دارد، گفت: در حال حاضر ۱۵۰۰ کشتی‌گیر آزادکار و ۲۰۰ کشتی‌گیر فرنگی درقم مشغول به کار هستند.

رضا ملکی، کارشناس ورزشی، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: پهلوانان بزرگ کشتی قم همواره در ورزش نامی جاودان از خود باقی گذاشته‌اند و افتخارات بی‌نظیرشان در کسب کرسی‌های قهرمانی جهان و آسیا همواره کشتی قم را در سطح کشور مطرح نمایان کرده است.

وی ادامه داد: دوران قبل از انقلاب مرحوم سلطانی نژاد با کسب سکوی قهرمانی جهان نام قم را در کشور پرآوازه کرد و استاد محمدحسین جمال در کشتی فرنگی  در چندین مسابقه بین‌المللی صاحب مدال‌های خوش‌رنگ از این آوردگاه‌ها شد همچنین حسین بی‌طرفان، قهرمان نامی کشتی آزاد تیم ملی ایران، نیز در تیم ملی دانشجویان جهان به مقام چهارمی جهان رسید و در مسابقات جام دانکلوف که با حضور ستارگان مطرح جهان برگزار می‌شد به مدال نقره دست‌یافت.

وی بابیان اینکه دهه شصت اوج شکوفایی کشتی قم در میادین بین‌المللی و آسیائی بود، گفت: قمی‌ها در کشتی فرنگی همواره موفق و پیروز بودند و در اکثر مسابقات قهرمانی جهانی، آسیایی و حتی المپیک شاهد نام یک قهرمان قمی در میان تیم ملی کشتی بودیم.

وی ادامه داد: حسین قربانی، سید موسی طباطبایی، مهدی مرادی گنجه، ابوطالب باقری ازجمله پهلوانان قمی بودند که در چندین حضور درخشان درصحنه‌های آسیایی وجهانی افتخار آفریدند.

وی افزود: سید موسی طباطبایی در مسابقات آسیایی صاحب گردن‌آویز نقره شد و مهدی مرادی گنجه نیز با کسب چند سال مدال آسیایی و بین‌المللی توانست با درخشش خاص خود جواز حضور در المپیک ۹۸ سئول کره جنوبی را به دست بیاورد همچنین مهدی فراهانی، مسعود صفوی، افشین میر صالحی و روح‌الله میکائیلی تک‌ستاره‌های درخشانی بودند که در آسمان کشتی قم آسیا نورافشانی کردند و مقام‌های ارزشمند آنان در تابلو افتخارات کشتی به ثبت رسیده است.

این خبرنگار برجسته ورزشی کشور با اشاره به اینکه کشتی‌گیران قم با حضوری درخشان در مسابقات نوجوانان، جوانان وامیدهای آسیا وجهان نیز چهره شدند، اظهار کرد: مهدی علیزاده پورنیا، علیرضا نجاتی، مهدی ابراهیمی، علی‌اکبر حیدری توانستند در چندین اعزام برون‌مرزی در مسابقات جهانی و آسیایی برای قم افتخار کسب کنند و آینده کشتی فرنگی قم را درصحنه کشتی ایران تضمین نمایند.

ملکی بیان کرد: در کشتی آزاد نیز حضور تک‌چهره درخشان روح‌الله نعمتیان که در چند دوره مسابقات نوجوانان و جوانان بر سکوهای قهرمانی کشتی آزاد ایستاد و در مسابقات جهانی کشتی آلیش نیز صاحب گردن‌آویز دوم و سومی جهان شد خبر از تحولی جدید در رشته آزاد می‌داد.

وی گفت: اوج افتخارات کشتی فرنگی قم در شهر نور سلطان قزاقستان در هنگام برگزاری مسابقات جهانی کشتی فرنگی رقم خورد که علی‌رضا نجاتی درسکوی سومی این رقابت‌ها ایستاد و جواز حضور در المپیک توکیو را به دست آورد؛ قبل از او مهدی علیزاده پورنیا نیز درچندسال پیاپی توانست در بدنه تیم ملی کشتی فرنگی با کسب چند مدال ارزشمند از موجودیت کشتی قم دفاع نماید.

روسای هیئت کشتی قم از ابتدا تا امروز

وی گفت: محسن فرجی، احمدشاه علی لو، ابوطالب باقری، سلطانی نژاد، مهدی مرادی گنجه، دکتر زمانیان، محسن حلوائی، محسن وزیری و محمدهادی علیایی ۱۰ مسئول خدوم و تلاشگر هیئت کشتی درقم بودند که در طول دوران مسئولیتشان صادقانه برای ارتقاء جایگاه کشتی قم خدمات شایسته‌ای را انجام دادند.

وی بیان کرد: محمدهادی علیایی نامی آشنا درمیان کشتی گیران قمی است که با در دست گرفتن سکان هدایت کشتی قم در اسفندماه ۹۹ در تلاش کوتاه خود خدمات ارزشمندی را برای کشتی قم انجام داده است که نشان از عزم راسخ او برای رسیدن به قله‌های افتخار همراه با ورزشکاران برومند این رشته در قم دارد.

ملکی بابیان اینکه با نگاهی کوتاه به سوابق مدیریتی و تحصیلی علیایی درمیابیم که او تشنه آموختن و رسیدن به مدارج عالیه تحصیلی است، تصریح کرد: کارشناسی ارشد علوم اجتماعی (جامعه‌شناسی)، دانشجوی دوره کارشناسی ارشد روانشناسی ورزشی و مسئولیت روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان در کارنامه وی دیده می‌شود.

 وی بیان کرد: علیایی در کلاس کشتی اساتید گران‌قدری چون یعقوب نجفی جویباری، هاشم کلاهی و محمود معزی پور در تهران و استاد حسین بی‌طرفان درقم حضوری پررنگ داشته است اما راهش را به‌سوی کسب دانش در رشته مربیگری و داوری تغییر می‌دهد و هم‌اکنون به‌عنوان داور ممتاز ملی در فدراسیون کشتی در امر قضاوت فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به موفقیت بی نظیر کشتی قم گفت: آخرین رتبه کشوری کشتی قم در کشور هشتم بود که با تلاش های صورت گرفته توانست در سال جدید به رتبه چهارمی کشور برسد و پشت سر مازندران، تهران، فارس قرار بگیرد.

این خبرنگار برجسته ورزشی کشور بابیان اینکه تزئین بیش از ۱۱۰ مدال جهانی و آسیائی در تابلو افتخارات کشتی قم حکایت از دلاوری‌های قهرمانان بزرگ کشتی فرنگی در میادین بین‌المللی دارد، گفت: در حال حاضر ۱۵۰۰ کشتی‌گیر آزادکار و ۲۰۰ کشتی‌گیر فرنگی درقم مشغول به کار هستند.

وی عنوان کرد: آمار قهرمانان قم در کشتی فرنگی سال‌ها است در این رشته تداوم داشته وامیدواریم با تلاش مربیان تلاشگر کشتی آزاد و فرنگی قمی که با روح‌الله میکائیلی، مهدی علیزاده پورنیا و حاج ناصرتهرانی شکل‌گرفته بتوانیم حرکت روان‌تر وبهتری را در کشتی ایران داشته باشیم.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha