• سه‌شنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۰ / ۱۹:۲۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400081108652

1800پرونده همسان گزینی جوانان قمی در موسسه الزهرا جریان دارد

1800پرونده همسان گزینی جوانان قمی در موسسه الزهرا جریان دارد

ایسنا/قم مدیر موسسه خیریه الزهرا(س) یکی از فعالیت های مهم این مرکز فعالیت در زمینه مشاوره و همسرگزینی از طرق علمی برشمرد.

حجت الاسلام والمسلمین امامی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت های موسسه خیریه الزهرا(س) گفت: این موسسه با حمایت های مراجع عظام تقلید بیش از سه دهه است که در قم و سراسر کشور اقدام به فعالیت های خیریه در عرصه های مختلف می کند.

وی افزود: این موسسه در راستای فعالیت های مرتبط به جوانان در عرصه های مختلف، اجتماعی و فرهنگی و به خصوص مساله ازدواج فعالیت های گسترده ای در سطح کشور اجرا می کند.

وی گفت: هم اکنون بیش از 1800 پرونده ازدواج در این موسسه در حال جریان است و فعالیت های مرتبط به مشاور و همسان گزینی جوانان در حال انجام است. سال گذشته بیش از 870 ازدواج توسط این مرکز در سراسر کشور شکل گرفت.

وی یکی از اهداف مهم این مجموعه برای بحث توسعه و ترویج فرهنگ ازدواج را اهمیت رشد جمعیت و حل بسیاری از چالش های اجتماعی عنوان کرد و افزود: ازدواج یکی از مهمترین نیازهای جوانان است. وقتی سن ازدواج جوانان از حد متعارف آن یعنی در سنین اشتیاق و توان جسمی برای فرزند دار شدن و تشکیل خانواده بگذرد، مشکلات امروز یعنی تجردهای قطعی و مسایل ارتباطات نامتعارف جای آن را می گیرد.

مدیر موسسه خیریه الزهرا(س) بیان کرد: وقتی آمریکایی ها از سی سال پیش به دنبال اضمحلال روح و فرهنگ بنیان خانواده در ایران بودند، اهدافی را دنبال می کردند که یکی از آنها، از بین بردن خواست ازدواج در بین جوانان ایرانی بود تا جمعیت جوان ایران به پیری بگراید و این کشور پیر دیگر به دنبال استقلال خواهی و عزت خواهی نباشد.

وی گفت: اگر این سیر رشد جمعیت دنبال شود در آینده قطعا هزینه های سرسام آوری برای کشور خواهد داشت و یک جمعیت قلیل جوان باید یک جامعه پیر را سرویس دهد که قطعا کشور نیز از بین خواهد رفت.

وی با اشاره به تلاش های این موسسه در سراسر کشور برای اجرای قانون تسهیل ازدواج از سوی مسئولان و نمایندگان مجلس بیان کرد: درست است که برخی مسئولان نیز به عنوان اعضای ستادهای استانی این مرکز فعالیت دارند ولی پشتیبانی اصلی این موسسه از سوی مردم خواهد بود زیرا قطعا اگر مردم را در این زمینه دریابیم مشکلات حل خواهد شد.

در ادامه حجت الاسلام پور قلی معاون این مرکز گفت: یکی از مهمترین فعالیت های این مرکز ایجاد واسطه گری برای ازدواج پس از طی مراحل کاملا علمی و قانونی و شرعی با هماهنگی خانواده ها و همسرگزینی به شیوه های کاملا علمی است. در این فرایند سعی می شود روحیات زوجین، امیال و حتی مزاج و رفتارشناسی آنها بررسی شود و پیشنهادات لازم برای این امر نیز ارایه گردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha