• چهارشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1400081209020
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

عامل ارتباط با شبکه‌های معاند در "بندرعباس" دستگیر شد

عامل ارتباط با شبکه‌های معاند در "بندرعباس" دستگیر شد

ایسنا/هرمزگان فرمانده انتظامی استان با تإکید بر اینکه برابر قانون همکاری با رسانه‌های معاند معاونت در جرم تلقی می شود، از شناسایی و دستگیری عامل ارتباط با شبکه‌ معاند BBC درشهرستان "بندرعباس" خبر داد.

سردار غلامرضا جعفری صبح امروز (۱۲ آبان ماه)، با اعلام این خبر گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی از ارتباط فردی با گروه‌های خبری معاند مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی استان با انجام تحقیقات فنی پلیسی و اقدامات اطلاعاتی از صحت و سقم موضوع اطمینان حاصل کرده و محل اقامت فرد مورد نظر را در یکی از محلات شهرستان بندرعباس شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی استان بیان کرد: پس از هماهنگی قضائی متهم مورد نظر به همراه یک متهم دیگر طی یک عملیات منسجم پلیسی و با اشرافیت اطلاعاتی پلیس دستگیر و با تحقیقات صورت گرفته مشخص شد این افراد کلیپی از معضلات اجتماعی و وضعیت شهری بندرعباس تهیه و به شبکه BBC ارسال که نارضایتی عمومی مردم و مسئولین استانی را به دنبال داشته است. 

این مقام ارشد انتظامی استان با اشاره به اینکه متهمان دارای چندین فقره سابقه کیفری می باشند، خاطر نشان کرد: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده جهت سیرمراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و این اقدام پلیس رضایتمندی مسئولان استانی از عملکرد پلیس را در پی داشته است.

وی با تأکید بر اینکه بر کسی پوشیده نیست که بخش‌های فارسی‌زبان رسانه‌هایی مانند BBC، VOA، CNN و ... اگر تنها یک کارکرد مشخص، هدف‌دار و فاش شده داشته باشند، آن اقدام علیه امنیت و تمامیت نظام جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: برابر قانون همکاری با رسانه‌های معاند، معاونت در جرم تلقی می شود.

سردار جعفری در ارتباط با موضوع جرم انگاری مصاحبه افراد با سایت‌های بیگانه در قانون، گفت: در ماده ۵۰۰ قانون تعزیرات تصریح شده هر کس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران یا به نفع گروه‌ها و سازمان‌های مخالف نظام به هر نحو فعالیت تبلیغی نماید به حبس از سه ماه تا یکسال محکوم خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha