• پنجشنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400081310005
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

شناسایی و دستگیری جوان هنجارشکن در تبریز

شناسایی و دستگیری جوان هنجارشکن در تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی گفت: با انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر هنجار شکنی و بی نظمی به بهانه شادی در تبریز، این جوان هنجارشکن با تلاش پلیس استان شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ محسن محمودی در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر هنجارشکنی و بی نظمی به بهانه شادی در تبریز،موجی از نارضایتی ها و گلایه مندی شهروندان از اقدام این افراد در پی داشت که همین موضوع منجر شد تا شناسایی و دستگیری افراد در دستور کار پلیس قرار گیرد.

وی ادامه داد: پس از انتشار این موضوع بلافاصله پلیس فتای استان با شناسایی جوان هنجارشکن در کمتر از ۲۴ ساعت توانست فرد خاطی را دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی کند.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که افراد بخواهند نظم و امنیت اجتماعی را دچار مشکل کنند، پلیس با این افراد برخورد کرده و انتظار می‌رود، شهروندان نیز با مشاهده چنین اقداماتی پلیس را در جریان کار قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha