• سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400081814021
  • خبرنگار : 50189

رییس مرکز پیش بینی هواشناسی استان اعلام کرد

پایان فعالیت سامانه بارشی در کرمان/ شمال و غرب استان منتظر دمای زیر صفر درجه باشند

پایان فعالیت سامانه بارشی در کرمان/ شمال و غرب استان منتظر دمای زیر صفر درجه باشند

ایسنا/کرمان رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان بیان کرد: از اواخر امشب شاهد کاهش محسوس دما در استان خواهیم بود و در روزهای آینده بسیاری از مناطق شمال و غرب استان دمای زیر صفر درجه سانتیگراد را تجربه خواهند کرد.

"حمیده حبیبی" در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سامانه بارشی که در چند روز اخیر در استان کرمان فعال است، گفت: از ابتدای فعالیت این سامانه تاکنون حدود ۲۶ میلیمتر بارندگی در شهر کرمان داشتیم.

وی امروز(۱۸ آبان ماه) را آخرین روز فعالیت این سامانه بارشی در استان کرمان اعلام کرد و افزود: از فردا شاهد کاهش پوشش ابر در آسمان استان خواهیم بود.

رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان بیان کرد: از اواخر امشب شاهد کاهش محسوس دما در استان خواهیم بود و در روزهای آینده بسیاری از مناطق شمال و غرب استان دمای زیر صفر درجه سانتیگراد را تجربه خواهند کرد.

وی تصریح کرد: با توجه به نقشه های هواشناسی امروز، تا یک هفته آینده هیچ سامانه بارشی وارد استان کرمان نخواهد شد.

حبیبی بیشترین میزان بارش ها تا شب گذشته را متعلق به یزدان آباد زرند و جوزم شهربابک با ۳۳ میلیمتر و ساردوئیه با ۳۲ میلیمتر دانست.

وی بیان کرد: روز چهارشنبه با توجه به رطوبت بالای موجود در جو، وقوع مه صبحگاهی در برخی مناطق شمال و غرب استان دور از انتظار نخواهد بود.

رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان از میزان بارش ها از ۱۴ آبان ماه جاری تا ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه امروز سخن به میان آورد و گفت: در این بازه زمانی ایستگاه بافت ۲۲.۳، زرند ۱۷.۸، لاله زار ۱۶.۹، راور ۱۳.۲، انار ۱۳، رفسنجان ۱۱.۲، شهربابک ۶.۴، شهداد ۴، سیرجان ۲.۹، جیرفت ۰.۲، ساردوئیه ۳۱.۸، دشتخاک ۲۶، بردسیر ۲۴.۷، ماهان ۲۳.۲، فیض آباد ۱۵.۸، کوهبنان ۱۲، ارزوئیه ۶.۵ و گلباف ۵.۶ میلیمتر بارش را ثبت کرده اند و در ایستگاه های بم، میانده جیرفت و کهنوج مقدارش بارش ها ناچیز بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha