• پنجشنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400082015587
  • منبع : نمایندگی قزوین

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر:

شورایاری‌ها در شورای ششم قزوین تقویت می‌شوند

شورایاری‌ها در شورای ششم قزوین تقویت می‌شوند

ایسنا/قزوین رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قزوین گفت: با توجه به نتایج مثبت حضور شورایاری‌ها در کنار شورای شهر، ضرورت توجه به شورایاری باید در دستور کار شورا قرار بگیرد، حُسن حضور شورایاری این است که مسائل شهری به‌صورت محلی بررسی و احصا می‌شود و مردم خودشان در حل مشکلات محله مشارکت فعال خواهند داشت.

قاسم اللهیاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شکل‌گیری مجدد شورایاری‌ها، تصریح کرد: شورای چهارم از آغاز به کار خود تقویت شورایاری‌ها را در دستور کار خود قرارداد و اتفاقات خوبی تاکنون رقم خورده است؛ در دوره چهارم، شورای شهر با همکاری شورایاری‌ها مسائل شهری را بررسی، احصا و اولویت‌بندی می‌کرد که این امر در دوره پنجم ضعیف شد.

وی افزود: با توجه به نتایج مثبت حضور شورایاری‌ها در کنار شورای شهر، ضرورت توجه به شورایاری باید در دستور کار شورا قرار بگیرد، حسن حضور شورایاری این است که مسائل شهری به‌صورت محلی بررسی و احصا می‌شود و مردم خودشان در حل مشکلات محله مشارکت فعال خواهند داشت.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قزوین بیان کرد: مردم خودشان می‌توانند مشکلات و چه بسا راهکارهای حل آن را به مسئولان شهری منتقل کنند، بنابراین حضور شورایاری‌ها باعث می‌شود مردم دغدغه‌مند باشند و با تعصب مشکلات و چالش‌های محله را شناسایی کنند، برای مثال وقتی چراغ پارکی در یک محله‌ سوخته باشد شهروندان مشکلات را بررسی و اطلاع می‌دهند و همچنین در حفظ و نگهداری منابع تلاش می‌کنند.

وی تأکید کرد: در بازدید از محلاتی مانند چوبیندر، ناصرآباد، جنوب شهر، راه‌آهن مردم بیان می‌کردند که شورایاری به‌صورت کلی تعطیل‌ شده است به‌خصوص همین اواخر هیچ اتفاقی نیفتاده است درحالی‌که شورایاری می‌تواند در حل و شناسایی مشکلات همراه شورای شهر باشد.

وی اظهار کرد: در شورای چهارم اعضای ش.رای شهر در هر مقطعی با شورایاری جلسه به‌صورت مستمر برگزار کردند، مشکلات محلات ساماندهی شده بود و اهالی محل بسیار راضی بودند، لذا در شورای ششم نیز باید موضوعات شهری را از طریق شورایاری‌ها حل‌وفصل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha