• یکشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400082318073
  • خبرنگار : 50451

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجنورد مطرح کرد:

لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای موفقیت در گام دوم انقلاب

لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای موفقیت در گام دوم انقلاب

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجنورد گفت: گام دوم انقلاب با حضور ابر مرد تاریخ رهبر معظم انقلاب اسلامی محکم‌تر از گام اول در حال اجرا است و در این راه هنوز هم به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمندیم.

سرهنگ مهدی الهی‌راد، ۲۳ آبان ماه، در همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت سپاه خراسان شمالی که در محل دهکده مقاومت بجنورد برگزار شد، با اشاره به اینکه گام اول انقلاب اسلامی توسط نیروهای جهادی و ایثارگر ثبت و حماسه‌های زیبایی را خلق کرده است، بیان کرد: آفرینش حماسه‌ها در گام اول انقلاب سبب شگفتی دشمنان و دوستان ما شد به گونه‌ای که صدور انقلاب صدوری قطعی و واقعی شد.
وی افزود: فرهنگ انقلابی در سراسر جهان گسترش یافت و نظام استکباری آمریکا را به زانو در آورد و امروزه حقارت آمریکا را بیشتر از همیشه مشاهده می‌کنیم که این امر حاصل زحمات رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس و انقلاب است.
الهی‌راد با بیان اینکه فرهنگ مقاومت با مدیریت پیامبر گونه مقام معظم رهبری بعد از انقلاب اسلامی نیز ادامه داشت، تصریح کرد: دشمنان ایران اعلام کردند که اجازه نمی‌دهند چهلمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شود اما این جشن نه تنها برگزار شد بلکه بیانیه گام دوم انقلاب نیز توسط رهبر انقلاب صادر شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجنورد با اشاره به اتفاقات افتاده در سطح جهان اظهار کرد: این اتفاقات متاثر از انقلاب اسلامی بوده است به طوری که فرمانده یمنی جنگ با عربستان را جنگی هویتی اعلام می‌کند و این به معنای آن است که زمانی جنگ تمام می‌شود که یکی ازآن‌ها پیروز میدان شود.

وی افزود: برای اولین بار حزب الله لبنان جنگ با رژیم صهیونیستی را شروع کرده  و برای اولین بار در چند سال اخیر حزب الله اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی باید اجازه بگیرد تا آتش بس اعلام کنیم.
الهی‌راد هدف مشترک ایران با طالبان را بیرون راندن نظام استکباری آمریکا از منطقه دانست و تصریح کرد: به هیچ عنوان طالبان متحد ما نبوده است اما  هدف مشترک ما که اخراج امریکا از منطقه است می تواند در این رابطه اثرگذار باشد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجنورد در پایان اظهار کرد: گام دوم انقلاب با حضور ابر مرد تاریخ رهبر معظم انقلاب اسلامی محکم‌تر از گام اول در حال اجرا است و در این راه هنوز هم به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمندیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha