• دوشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۰ / ۲۳:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400082419127
  • خبرنگار : 50176

استاندار:

در انبارهای اموال تملیکی لرستان بالغ‌بر هزار میلیارد کالای قاچاق مکشوفه نگهداری می‌شود

در انبارهای اموال تملیکی لرستان بالغ‌بر هزار میلیارد کالای قاچاق مکشوفه نگهداری می‌شود

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: در انبارهای اموال تملیکی استان بالغ‌بر هزار میلیارد تومان کالای قاچاق مکشوفه نگهداری می‌شود.

فرهاد زیویار در بازدید از انبارهای اموال تملیکی لرستان که امروز ۲۴ آبان‌ماه در راستای بررسی وضعیت انبارهای اموال تملیکی استان و در راستای ساماندهی به آن‌ها صورت گرفت، اظهار کرد: در انبارهای اموال تملیکی استان بالغ‌بر هزار میلیارد تومان کالای قاچاق مکشوفه نگهداری می‌شود که در این بازدید وضعیت انبارگردانی و نظم حاکم و موجود در این انبارها مورد توجه و بحث و گفتگو قرار گرفت.

وی تصریح کرد: تلاش می‌شود با همکاری همه دستگاه‌های مرتبط، این اموال و کالاهای مکشوفه دچار خسارت و زیان نشوند تا جهت تعیین تکلیف نهایی در اختیار دستگاه‌ها و مجاری قانونی زیربط قرار گیرند.

حمید القاصی مهر مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان به جهت تعدد انبارهای نگهداری کالا در استان دستورات لازم را در جهت یکپارچه کردن انبارهای نگهداری کالا به مدیریت اموال تملیکی استان را صادر و با اشاره به روند رسیدگی، پرونده‌های قاچاق کالا در استان را به‌روز و به دور از هرگونه اطاله دادرسی اعلام و تأکید کرد: کلیه روسای شعب در صدور آراء و تعیین تکلیف کالاهای مکشوفه اقدامات لازم را به قید فوریت و اهتمام لازم به عمل آورند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha