• سه‌شنبه / ۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400090201144
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیر جهاد کشاورزی آمل خبر داد:

تولید سالانه ۱۴ تن گوشت شترمرغ در آمل

تولید سالانه ۱۴ تن گوشت شترمرغ در آمل

ایسنا/مازندران مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: سالانه ۱۴ تن گوشت، یک هزار و ۳۰۰ قطعه جوجه و یک هزار و ۱۰۰ عدد تخم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان تولید می شود.

سید حسین اسلامی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه اینکه شهرستان آمل دارای ۴۰۰ قطعه شترمرغ بوده که ۶۰ قطعه آن مولد و ۳۴۵ قطعه دیگر پرواری است، افزود: سالانه  ۱۴ تن گوشت، یک هزار و ۳۰۰ قطعه جوجه و یک هزار و ۱۰۰ عدد تخم از پرورش شتر مرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شترمرغ‌ها اهلی و در برخی نقاط دنیا پرورش داده می‌شوند، افزود: پرهای شتر مرغ کاربرد زینتی و پوشاک دارد و پوست آن‌ها برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه روغن، پر و پوست از فرآورده های پرورش شتر مرغ است، گفت: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگوهای جدید تغذیه ای از جمله سیاست های راهبردی جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.