• چهارشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400090301990
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول:

۳۰۰ هکتار از عرصه جنگلی خراسان شمالی با مشارکت مردم احیا شد

۳۰۰ هکتار از عرصه جنگلی خراسان شمالی با مشارکت مردم احیا شد

ایسنا/خراسان شمالی رئیس اداره جنگلداری اداره کل منابع طبیعی خراسان شمالی گفت: ۳۰۰ هکتار از عرصه جنگلی استان با مشارکت مردم احیا شد.

قدیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر طرح جنگل کاری مشارکتی در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است، اظهارکرد: بیش از ۳۰۰ هکتار از عرصه جنگلی استان با مشارکت مردم حفاظت و احیا شده است.

وی افزود: این طرح رویکردی اقتصادی دارد که در منطقه کاستان در شهرستان مانه و سملقان و شارلق و چشمه خان در شهرستان گرمه اجرا شده است.

قدیمی ادامه داد: از سال ۸۳ تا پایان سال ۹۹، بیش از ۶۸ هزار هکتار ذخیره گاه جنگلی استان برای حفاظت بیشتر تعیین شده که به طور عمده شامل درختان ارس، فندق، زالزلک و چنار هستند.

وی افزود: در سال جاری نیز مقرر شد حدود ۴۰ هزار هکتار از عرصه های جنگلی استان به عنوان ذخیره گاه های جنگلی استان معرفی و حفاظت شوند.

قدیمی تصریح کرد: نتایج تمامی این اقدامات صورت گرفته در مناطق جنگلی استان جلوگیری از بروز سیلاب های مخرب در عرصه این مناطق بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha